Connect with us

Emisiuni

Adriana Stere ştie că Există viaţă după moarte la „Romania, te iubesc!”

Avatar

Published

on

Principalul motiv pentru care ajungi la transplant este.. soarta. Şi totul incepe discret: unii au o durere în piept, alţii slăbesc, alţii obosesc fără motiv”, spune corespondentul Ştirilor ProTv Adriana Stere, cea care va prezenta un reportaj emoţionant în cadrul ediţiei din 31 martie a emisiunii România, te iubesc!, prin care doreşte să convingă cât mai mulţi semeni de faptul că Există viaţă după moarte.

Cel puţin 6000 de români pendulează între viaţă şi moarte, prinşi între dragostea pentru apropiaţii lor şi analizele ce le ies din din ce în ce mai prost. În spatele acestor numere se află oameni de care depind familii întregi, cu care se joacă în egală măsură hazardul şi un sistem medical pentru ca nu sunt o prioritate. Nu mai puţin de 5000 de bolnavi care fac dializă au nevoie de un rinichi, alţi 500 de un ficat sănătos, iar 200 de o inimă nouă. Pentru aceşti oameni aflaţi la grea încercare familia nu reprezintă o şansă, pentru că mai puţin de un sfert dintre bolnavi găsesc pe cineva compatibil printre rude. Restul pornesc pe un drum în care sunt măcinaţi fizic şi psihic şi intră pe lista de aşteptare pentru un organ de la un donator decedat.

“Transplantul făcut cu organe de la un om aflat in moarte cerebrala este, în prezent, singurul procedeu medical care reuneşte în sala de operaţie miracolul şi medicina. E încă greu de înţeles cum poţi lua parţi dintr-un trup mort, să le pui într-unul muribund, iar acesta să prindă fior proaspăt de viaţă”, declară cu emoţie Adriana. Ceea ce poate nu ştiu cei aflaţi în faţa deciziei de a dona organele cuiva drag este că nu există niciun fel de piedică pentru consimţământ: nici de ordin religios, nici moral, nici legal. “Iubirea faţă de cel răpit prematur îi face pe cei îndureraţi să nu accepte argumentele logicii”, spune cu empatie Adriana, însă “în cazul pacienţilor pentru care chiar nu se mai poate face ceva, nu câştigi nimic aşteptând până când ultimul aparat este scos din priză. Prin transplant, un om drag rămâne, cumva, printre noi, iar un necunoscut, poate doi, poate patru se înclină cu recunoştinţă unei familii care a înţeles mesajul: Există viaţă după moarte”, continua corespondentul Ştirilor ProTv.

Ediţia de duminică a emisiunii România, te iubesc! va prezenta telespectatorilor ProTv un reportaj pe cord deschis şi va arăta încă o dată că în România, cel mai complicat transplant a fost care a înlocuit prejudecăţile cu omenia.

Comentarii

Emisiuni

Florin Călinescu a fost convins de vocea unui mecanic auto să apese butonul de golden buzz!

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Reprezentațiile concurenților și trăirile acestora au adus ropote de aplauze și reacții de uimire în rândul juraților. Momentele de pe scenă au captivat prin energia transmisă și au stârnit replici, precum: ”Mă bucur că întâlnesc oameni care mă inspiră”, de la Andra sau  ”Mulțumesc pentru energia ta autentică”, de la Mihai Petre.

 

Radu Palaniță, un mecanic auto din București, a decis să participe la emisiune pentru a avea parte de o a doua șansă, după ce nu a întors niciun scaun la Vocea României. Decis să demonstreze că a învățat din sfaturile primite la acel moment, el a urcat pe scena talentului cu piesa: I who have nothing. Interpretarea lui l-a făcut pe Florin Călinescu să spună: ”Nu pot lăsa doar pe mâna destinului. Vreau să te responsabilizez” și să apese, imediat, butonul auriu!

 

Românii au talent a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public. La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat  13.1 puncte de rating și  40.4% share, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi a obţinut numai 5.0 puncte de rating și 15.6% share.

 

Aproximativ 2.9 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 22:23, aproximativ 3.6 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

 

Concurenții care au impresionat juriul și au primit din partea acestora 3 sau 4 DA sunt: Adina Văsîi, Face Team, ”El Rumanol” – Maximilian Nica, Valter Oliveira, Cantus Mundi, Anastasia Ciobanu, Simion Ștefan, David Oprea, Veronica Khistova, Natasha Korotkina, Total Dance Show, Igor Krychun și Tatiana Karmazina, Bianca Purice și William Close and the Earth Harp Collective.

Noi momente pline de bucurie și emoție îi așteaptă pe telespectatori vinerea viitoare, de la ora 20:30, pe scena Românii au talent.

 

Românii au talent – #un10perfect

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

De pe podiumul “Bravo, ai stil! Celebrities”, direct pe coperta de revista!

Avatar

Published

on

Foto Credit: KANAL D

De pe podiumul “Bravo, ai stil! Celebrities”, direct pe coperta de revista! “Cover Girl”, conceptul inedit care le va provoca stilistic pe concurente, in editia de sambata seara a show-ului difuzat la Kanal D

Maine seara, podiumul emisiunii “Bravo, ai stil! Celebrities” devine, pentru cateva ore un urias studio foto, concurentele vor defila in fata juratilor si a telespectatorilor, reunite prin creativitatea de care vor da dovada, sub tematica acestei editii. Editia de sambata seara a reality-ului, difuzata de la ora 23:00, la Kanal D, este despre concept, iar acesta se numeste “Cover girl”, sau fata de pe coperta de Revista.

“Cover girl” este pe placul tuturor concurentelor “Bravo, ai stil! Celebrities”, celebritatile asteapta sa primeasca nota maxima pentru stylingul si momentul pe care le va pregati fiecare, iar juratii sunt nerabdatori sa aprecieze stylinguri indraznete.

Extravaganta, explozie de culoare, rafinament, tinute vestimentare curajoase si nonconformiste, toate acestea vor caracteriza momentele puse in scena de concurentele “Bravo, ai stil! Celebrities”. Desi unele dintre tinere sunt increzatoare in momentele si stylingurile abordate in aceasta editie a show-ului, juratii acorda atentie sportita, pana la cel mai mic detaliu, si vor taxa fiecare derapaj stilistic. Mai mult, avand in vedere ca in acest sezon al emisiunii concurentele pot avea sprijinul stilistilor in conceperea outfiturilor, Catalin Botezatu se declara nemultumit de amploarea bataliei stilistilor concurentelor.

Incercati sa faceti styling, nu sa veniti cu armata de stilisti dupa voi”, anunta juratul, chiar in debutul editiei de maine seara “Bravo, ai stil! Celebrities”.

De pe podiumul emisiunii “Bravo, ai stil! Celebrities”, direct pe coperta de Revista, celebritatile se intrec in tinute spectaculoase, decoruri surprinzatoare si defilari de catwalk.

Nu ratati editia de sambata seara a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzata de la ora 23:00, la Kanal D!

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

”Am fost martorul uneia dintre cele mai bune radiografii din ultimii ani”, va spune Andi Moisescu, astăzi, la Românii au talent

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Astăzi, de la 20:30, concurenții urcă pe scena talentului pentru a-i convinge pe cei patru jurați că merită să fie văzuți, aplaudați și susținuți să continue să investească timp în pasiunea lor. De la adulți care vor declara: ”Sunt cea mai fericită, aștept acest moment de 20 ani”, la copii care vor spune: ”Simt emoticoane: de emoție, de bucurie, de dragoste”, fiecare va transmite un puternic mesaj și în această ediție.

Unul dintre ”copiii diasporei” revine în țară după mulți ani petrecuți în Spania, decis să transmită un puternic mesaj social din partea celor care au crescut în afara granițelor: ”Destinul m-a scos afară din România, dar nimic n-a scos-o afară din inima mea”. Versurile lui îi vor emoționa pe jurați și-l vor face pe Andi să tragă o concluzie dură: ”Am fost martorul uneia dintre cele mai bune radiografii din ultimii ani”.

Seara va fi completată de ”unul dintre cele mai bune numere de mentalism”, așa cum va afirma Mihai Petre și de un moment muzical care îl va face pe Andi Moisescu să spună că ”a fost un tribut adus creativității”.

Tot în această ediție, Florin Călinescu își va oferi primul golden buzz din acest sezon. Cine îl va convinge pe maestru că merită șansa de a merge direct în semifinale și-l va face să exclame: ”Acordarea acestui golden buzz este o reacție pură de emoție”, aflăm astăzi, de la 20:30, pe PRO TV.

Românii au talent – #un10perfect

 

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Publicitate

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0