Connect with us

Seriale

Duminică, în CLANUL, ies la iveală noi războaie!

Luminița: „Ia-ți labele de pe băiatul meu! Dacă nu, te omor!”

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

În CLANUL lucrurile se complică și toți au câte ceva de rezolvat! David va fi față în față cu Ciomag, Luminița o va căuta pe Vera, iar soția lui Constănțeanu, Sofia – personaj interpretat de Maria Obretin, va trimite pe cineva acasă la Bebe. Iulică și Pelicanu vor avea și ei strategia lor, cu Afganu. Cine va fi cu un pas mai aproape de propriul plan și va câștiga teren, aflăm într-un nou episod, duminică, de la 20:00.

David face investigații pe cont propriu și se va întâlni cu Ciomag, omul care i-a distrus copilăria și pe care îl credea mort. „Ce tupeu ai pus pe tine, copile!! Ăsta nu de la mine l-ai învățat. Cred că l-ai luat de la profesorul care l-ai avut după. Și care-l ai și acum. Și tu, și aialaltă. Că el v-a învățat pe amândoi să mușcați mâna care a avut grijă de voi. Eu v-am format și a fost ușor de el să-și facă treaba. Dar vorba aia, nu se compară 7 ani din parc cu 13 de belșug, la vilă”. Care este planul lui Ciomag, vedem în noul episod din CLANUL.

Luminița o va căuta pe Vera pentru a o confrunta: „Să bagi bine la cap: tac-tu mi-a distrus viața. Mi-a lăsat copiii fără tată și, după, mi i-a luat și pe ei. Ești fata lui care îl speli în fața legii de toate crimele și păcatele. Fii atentă aici, ce spun eu: să nu mai ridici coada pe lângă băiatul meu, ai auzit? Ia-ți labele de pe băiatul meu, găsește unul ca tine și lasă-l pe el în pace că, dacă nu, te omor!”. Cum va reacționa fata lui Bebe la aceste amenințări, aflăm duminică.

Sofia, soția lui Constănțeanu, vrea să intre în afaceri cu Bebe, însă lucrurile vor lua o întorsătură neașteptată când femeia va primi un mesaj de la Pelicanu.

Ce se va întâmpla între clanuri, vedem duminică, de la 20:00. Serialul poate fi urmărit, în avans, pe VOYO. CLANUL – Focul nu iartă!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending