Connect with us

Premieră TV

Duminică, începe un nou sezon România, te iubesc!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Botoșani în paragină, un reportaj de Paula Herlo

Duminică, la ora 18:00, începe un nou sezon România, te iubesc! Paula Herlo deschide seria reportajelor cu materialul Botoșani în paragină. Județul are cea mai proastă infrastructură rutieră din țară, cu mai puțin de jumătate dintre drumurile județene modernizate. 90% dintre gospodării nu sunt racordate la rețeaua de gaz, la canalizare și apă au acces doar jumătate dintre locuitori, iar satele sunt golite de forța de muncă plecată în străinătate din cauza lipsei acute de locuri în care se poate lucra.

La Botoșani, timpul nu înseamnă bani. Dacă lucrurile ar fi stat astfel, cei 30 de ani trecuți de la revoluție și-ar fi pus amprenta într-un mod complet diferit asupra celor 400.000 de locuitori și s-ar fi tradus în bunăstare.

Șapte președinți de Consiliu Județean a numărat Botoșaniul până acum. Doi dintre ei s-au remarcat prin fapte penale, iar alții prin incompetență.

Paula Herlo a mers în județul în care oamenii s-au obișnuit cu puțin, pentru că n-au avut niciodată nimic, și a stat de vorbă cu localnici, reprezentanți ai autorităților și ai presei locale pentru a afla care sunt cauzele situației actuale și cum ar putea fi întregul tablou îmbunătățit. Sunt necesare schimbări astfel încât județul să nu rămână în întuneric și, odată cu el, să nu se stingă și miile de visuri ale copiilor care merită să aibă un viitor mai bun.

Întregul film al unui județ ținut în sărăcie, duminică, de la 18:00, la România, te iubesc!. Emisiunea poate fi vizionată, în avans, pe VOYO.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending