Connect with us

Emisiuni

Duminică, jurații iUmor au de trecut probe fizice de rezistență

Published

on

            Obișnuiți să fie ei cei care jurizează numere și decid în privinţa concurenților, jurații iUmor au ei înșiși de îndurat probe fizice în cel de-al nouălea sezon. Premiera are loc duminică, de la ora 20:00, pe Antena 1.

 

În prima ediţie a noului sezon, un concurent îi provoacă pe jurații iUmor să se ia cu el la întrecere, pentru a afla cine poate rezista cel mai mult atârnat de o bară metalică. Pe rând, Delia, Mihai Bendeac și Cheloo, dar și Şerban Copoț și Dan Badea, își vor forța limitele, însă rămâne de văzut cine va ieși campion.

Începând din această toamnă, fiecare săptămână se va încheia cu o doză generoasă de umor excentric ! Sezonul cu numărul 9 iUmor va avea premiera duminică, 13 septembrie, de la ora 20.00, pe Antena 1, iar Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Nimic nu îi poate pregăti însă pentru numerele spectaculoase, demne de cartea recordurilor, așa cum nici prezentatorul Șerban Copoț nu era pregătit să își vadă colegul, pe Dan Badea, lăcrimând la numerele de pe scena iUmor.

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1. Votul începe în timpul ediţiei respective şi se termină a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia „iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului de după-amiază.

 

 

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending