Duminică la DIVA dezlegăm Misterele de la Martha’s Vineyard: Capcanele trecutului - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Cinema

Duminică la DIVA dezlegăm Misterele de la Martha’s Vineyard: Capcanele trecutului

Published

on

Bazat pe seria de cărți omonime scrise de Philip R. Craig, filmul Misterele de la Martha’s Vineyard: Capcanele trecutului (A Beautiful Place to Die: A Martha’s Vineyard Mystery, 2020) promite să aducă mister și acțiune la DIVA, duminică, 11 octombrie, de la ora 16:00.

 

Pentru că a fost forțat să se retragă din activitate, din cauza unui accident, fostul detectiv al poliției din Boston, Jeff Jackson (Jesse Metcalfe), revine la viața liniștită din Martha’s Vineyard. Pentru că rana constă într-un fragment de glonț ce a rămas prea aproape de trunchiul celebral ca să poată să fie scos, Jeff se confruntă ocazional cu dureri cronice.

 

Existența sa tihnită este întreruptă în timpul unei partide de pescuit, când descoperă un cadavru. Pentru că poliția locală nu are nici un fel de experiență în ceea ce privește investigarea unei crime, Jeff se oferă să ajute.  În echipa de investigație este și Dr. Zee Madieras (Sarah Lind), fiica șefului poliției, prietenă din copilărie a lui Jeff și examinator medical.

 

Acesta este primul film de invetigație a lui Jesse Metcalfe. Într-un interviu acesta a declarat că: „Am avut o chimie incredibilă cu toată echipa. Cred că această echipă a fost construită ca să reziste pentru mai multe producții. (…) Mi-a plăcut foarte mult personajul, povestea lui, trecutul lui, cred că are mai multe fațete și mi-a plăcut să-l interpretez. Ceea ce îmi mai place la acest proiect este credibilitatea poveștii, un aspect extrem de important într-o astfel de producție.

 

Advertisement

Seria continuă cu filmul Misterele de la Martha’s Vineyard 2: Hoțul de smaralde, duminică, 18 octombie.

 

Urmărește DIVA pe social media:

Facebook: www.facebook.com/divaromania/

Instagram: @diva_romania

 

 

 

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending