Connect with us

Reality Show

Duminica, la Prima TV: Două familii vor trăi în mod spectaculos schimbul de mame

Published

on

“Schimb de mame” este unul dintre cele mai de succes reality-show-uri din România cu multe participante la activ care și-au dorit să trăiască experiența acestui show și s-au înscris în competiție.

 

Duminica aceasta, la PrimaTV, de la ora 20.30, veți face cunoștință cu două familii spectaculoase care își vor înlocui mamele pentru câteva zile iar odată cu această mutare vor trăi aventura vieții lor și vor schimba atât familiile cât și modul de a-și trăi viața. La Brănești, Lenuța și Mitu au trei băieți iar tatăl lor este un om glumeț dar și autoritar când e cazul. Lenuța e casnică și încearcă din răsputeri să-și determine bărbatul să fie un pic mai înțelegător. La Bezdead, Carmen și Dani le au pe Sorinela și pe Beatrice. Însă aici, toate gravitează în jurul unui socru generos, care ține întreaga casă, trebuind să știe tot ce mișcă în front. Provocarea va fi maximă pentru ambele mame care vor trebui să facă față unui schimb de mame într-un mod neașteptat.

 

Cu o istorie impresionantă, “Schimb de mame” a fost urmărit de milioane de telespectatori de-a lungul anilor. Mamele care cred că pot face față provocărilor pot să se înscrie la unul dintre cele mai solicitante misiuni pe care o pot îndeplini: cea de mamă pentru altă familie. Cea care va câştiga titlul de “Prima Mamă” va avea în cont suma de 2.500 de euro, premiu pus în joc de Prima TV.

 

Doamnele care îşi doresc să trăiască experienţa “Schimbului de mame” se pot înscrie la numerele de telefon 0727 224 974 și 021 311 70 94, la adresa de e-mail schimbdemame@paprika-latino.com sau pe pagina oficială de facebook a reality-show-ului facebook.com/schimbdemameoficial.

La finalul acestui sezon, prin sistem de televoting, răsplătim titlul de “Prima Mamă” cu 2.500 de euro!

 

Foto Credit: PRIMA TV

Advertisement

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending