Connect with us

Anchetă

Duminică, la România, te iubesc!, Cosmin Savu prezintă ancheta Petrolul roșu

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Duminică, de la ora 18:00, la România, te iubesc!, Cosmin Savu face o incursiune în istoria noastră recentă și prezintă ancheta Petrolul roșu, radiografia unei industrii care privește întreaga populație.

Suntem la începutul unei crize care ne influențează viața și deciziile pentru viitor. Războiul din Ucraina ne-a pus în fața unei realități grele: dependența de gazul și petrolul rusesc. Ramuri industriale sunt afectate în mod dramatic, iar inflația crește galopant.

„Pe 25 septembrie, vorbim despre o realitate din care putem ieși mai căliți sau mai dezbinați. Petrolul roșu este o radiografie a unei industrii care ne privește pe toți. Prețul brenzinei și motorinei ne îngrijorează, pentru că se regăsește în costurile majorității serviciilor și produselor. Avem încă resurse și capacități, dar știm să le folosim?”, spune Cosmin Savu, iar duminică vom afla răspunsul, la România, te iubesc!.

Autoritățile europene au decis ca din 6 decembrie să nu mai importe țiței brut din Rusia și din 26 februarie 2023 să nu mai fie aduși nici carburanți procesați. Pachetele de sancțiuni se întorc, însă, și asupra consumatorului european, prețul benzinei și motorinei se regăsește în toate produsele și serviciile.

„La România, te iubesc! trecem în revistă privatizările din industria petroliferă, care de multe ori au avut forma unui rapt economic de tip ex-sovietic. De ce am cedat domenii economice considerate strategice, dar și cum ne pregatim viitorul sunt subiectele care ne preocupă pe toți, mai ales acum, când prețul combustibililor a crescut foarte mult”, spune Cosmin Savu.

Duminică, de la ora 18:00, aflăm informații despre securitatea noastră energetică în ancheta Petrolul roșu, la România, te iubesc!. Emisiunea poate fi vizionată, în avans, pe VOYO.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending