Connect with us

Emisiuni

Duminică, la România, te iubesc!, o nouă ediție din campania EU Yes La Vot!

Published

on

Reclame

Începând din 2015, fermierii români au încasat peste 2 miliarde de euro sub formă de fonduri nerambursabile, pentru aproape 67.000 de proiecte.

Anul trecut au intrat peste 1,5 miliarde de euro pentru plăți directe, sub formă de subvenții. Duminică, de la ora 18:00, la România, te iubesc!, într-o nouă ediție din campania EU Yes La Vot, Rareș Năstase ne arată poveștile de succes ale celor care au reușit să modernizeze agricultura cu finanțări externe.

Utilaje și echipamente, roboți de muls inteligenți, care recunosc animalele, sau grajduri cu sisteme computerizate, care fac singure curat printr-o apăsare de buton, sunt doar câteva dintre lucrurile pe care le-au implementat agricultorii și crescătorii de animale care lucrează la același nivel cu cei din vestul Europei.

„Îmi place mult că, printre agricultorii și crescătorii de animale filmați, am întâlnit mulți tineri. Majoritatea continuă activitatea părinților sau bunicilor, dar sunt tineri cu idei noi care caută tehnologii moderne. Implicit, vor să acceseze fonduri. Fără banii europeni pompați în fermele de la noi, nu prea poți vorbi de agricultură modernă“, a declarat Rareș Năstase. În ediția din această săptămână, Rareș Năstase ajunge în mai multe zone din țară, unde va găsi condiții ca în occident și fermieri mulțumiți de achiziții, dar ne va prezenta și birocrația din sistem și alergătura pentru aprobarea proiectelor. Nu ratați întregul reportaj, duminică, de la 18:00, la România, te iubesc!. Emisiunea poate fi urmărită și pe VOYO.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending