Connect with us

Emisiuni

Duminici biografice, în aprilie la Warner TV

Published

on

Reclame

Warner TV dedică serile de duminică din luna aprilie unor povești de viață cutremurătoare și inspiraționale, unor personaje și acțiuni controversate, transpuse în filme apreciate de presa de specialitate și de public.

„Dallas Buyers Club”, considerat unul dintre cele mai bune filme lansate în 2013, îl are în centru pe Ron Woodroof, electrician și escroc din Dallas. Acțiunea, inspirată de o poveste reală, are loc în 1985, când Ron reușește să evite sistemul și să ajute pacienții seropozitivi să primească medicamentele de care au nevoie, după ce este diagnosticat cu SIDA.

Filmul a fost regizat de Jean-Marc Vallée, rolul principal este interpretat de Matthew McConaughey, iar din distribuție fac parte Jared Leto și Jennifer Garner.

Lungmetrajul, care va fi difuzat de Warner TV pe 3 aprilie, de la ora 20:00, a fost recompensat cu trei premii Oscar din șase nominalizări. Matthew McConaughey și Jared Leto au fost premiați pentru interpretare, iar producția s-a impus și la categoria „machiaj și coafură”.

Un alt film biografic, „Wikileaks: A cincea putere în stat/ The Fifth Estate” (2013), va putea fi urmărit pe 10 aprilie, de la ora 20:10.

Thrillerul regizat de Bill Condon este bazat pe evenimente reale și două cărți despre Julian Assange și ceea ce este considerat „cel mai periculos site din lume” – Wikileaks, care publică documente ce nu sunt destinate publicului.

Din distribuție fac parte Benedict Cumberbatch, Daniel Brühl și Carice van Houten.

Filmul prezintă încercarea website-ului și a fondatorului lui de a expune decepțiile și corupția la nivel înalt care a transformat un element online în organizația din secolul 21 cel mai aprig dezbătută.

„Ucide irlandezul/ Kill the Irishman” (2011) este programat spre difuzare la Warner TV pe 17 aprilie, de la ora 22:00.

Filmul este povestea adevărată a lui Danny Greene, un bătăuș irlandez care lucra pentru gangsterii din Cleveland în anii 1970.

Regizat de Jonathan Hensleigh, lungmetrajul îi are în distribuție pe Ray Stevenson, Christopher Walken, Vincent D’Onofrio și Val Kilmer

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending