Connect with us

BUSINESS

Dunlop lansează Sport Classic, cea mai nouă anvelopă a sa de Înaltă Performanță proiectată pentru mașini clasice

Published

on

 

Dunlop, una dintre mărcile de anvelope de ultra-înaltă performanță de top la nivel mondial, anunță lansarea noii sale anvelope Dunlop Sport Classic, venind în întâmpinarea nevoilor conducătorilor de mașini clasice cu o anvelopă optimizată pentru vehicule de înaltă perfromanță din anii ‘60, ‘70 și ‘80.

 

Moștenire vintage puternică

Anvelopa Dunlop Sport Classic este cea mai nouă dintr-o serie lungă de anvelope care dau posibilitatea conducătorilor de mașini clasice să se bucure de puternica moștenire Dunlop. O scurtă incursiune în istorie arată faptul că din 50 și până în 70, Dunlop și-a câștigat un bun renume cu gama Racing Tires (dintre care s-au remarcat cu precădere profilele Crossply CR65 și R5) pentru mașinile de la clasele Touring și GT de la Le Mans. De asemenea în anii ‘60, Dunlop a lansat anvelopa Aquajet în cadrul  segmentului de înaltă performanță. Angajamentul ferm al Dunlop față de piața de anvelope pentru mașini istorice înseamnă păstrarea în producție a acestor două game de produs, pentru a permite conducătorilor și piloților de mașini istorice să continue să folosească produsul autentic.

 

Aspect clasic, performanță modernă

Anvelopele Dunlop Sport Classic oferă posesorilor de mașini clasice tot ce e mai bun din aceste două cuvinte: un aspect și o senzație de clasic, combinat cu o performanță modernă a manevrabilității și frânării. Cea mai recentă construcție și cele mai noi tehnologii ale compusului furnizează aderență, stabilitate și precizia direcției atât în condiții de carosabil umed cât și uscat, în timp ce profilul benzii de rulare are o aparență tipic autentică prețuită de posesorii de mașini clasice.

 

Martijn de Jonge, Brand Director Consumer PBU EMEA: “Venind în întâmpinarea unei cereri în creștere pe această piață și fiind construită pe moștenirea istorică a mărcii, Dunlop este mândru să ofere conducătorilor de mașini clasice o anvelopă care să arate autentic și clasic, având incorporate tehnologii moderne de înaltă performanță.”

 

Compusul modern pe bază de siliciu livrează o adaptabilitate sporită la suprafețele de drum, care are ca rezultat o excelentă aderență pe carosabil umed și o performanță sporită a frânării.

 

Caracteristici și beneficii:

Profilul clasic al benzii de rulare, cu caneluri optimizate și cu un număr mare de blocuri multi-orientate, generează numeroase margini tăioase pentru o aderență sporită. Împreună cu distribuția eficientă a canelurilor în profilul benzii de rulare pentru o mai bună evacuare a apei, banda de rulare oferă o aderență îmbunătățită pe carosabil umed și în condiții de acvaplanare.
Suprafața armată de ultimă generație asigură o carcasă mai putenică*, garantând o pată de contact on-road optimizată. Aceasta conferă stabilitate anvelopei și precizie direcției, chiar și la viteze mari.

 

 

Cea mai recentă tehnologie pentru blocurile umerilor laterali, cu blocuri robuste și legături ranforsate, furnizează o duritate sporită* pentru a optimiza transmisia forței. Aceasta oferă manevrabilitatea și frânarea îmbunătățite pentru carosabil uscat*, așteptate de la anvelopele moderne de ultra înaltă performanță, în timp ce sentimentul tipic de mașină clasică al direcției rămâne același.

 

 

Anvelopa este disponibilă din mai 2017, și vine în următoarele dimensiuni:

Dimensiunea anvelopeiDisponibilitate Echipare pe mașini
165/80 HR15  87 H1-iul-2017Porsche 356, 911, 912, 914; VW Käfer, Karmann; Volvo Amazon, PV 544
185/80 HR14  91 H1-Aug-2017BMW 2000 CS; MB W108, W116; Opel; Triumph Stag
185/80 VR15  93 W1-Aug-2017Aston Martin DB5, DB6; Bentley S1/S2; MB 300 SL;  Jaguar E-Type; Mk 2;
195/70 VR14  91 V1-Mai-2017Alfa Romeo Montreal; BMW 2,5-3,3L; Chevrolet; Ford USA; Glas 2600; MB /8, W 123;, Pagode W113, Opel Commodore, Monza, Senator; Rover Vitesse, 3500; Ferrari Dino front axle
205/70 VR14  95 W1-iul-2017BMW CSI; Bitter CD; Chevrolet; Ferrari Dino,308; Fiat Dino; Ford USA; MB : SL R/W107, W108, W116, W126; Opel Diplomat;
185/70 VR15  89 V1-iun-2017Austin Healey; Jaguar Mk2; MG A; Porsche 356; 911; 924; Triumph TR; VW Käfer;
205/70 VR15  96 W1-Aug-2017Ferrari 250 GT; Jaguar Mk II, E-Type, XJ; MB 300 SL; Rover 3,5;
215/70 VR15  98 W1-iul-2017Aston Martin, Ferrari 365 GT, GTB, GTC; Jaguar Double Six, Jensen Interceptor; Maserati Khamsin;
205/60 VR13  86 V1-Aug-2017BMW 02, E21; Ford Capri, Escort; Opel Ascona, Manta; VW Golf I, II;
215/60 VR15  94 V1-iun-2017Porsche 356, 911 (HA); Audi Quattro 100, 200 Typ 44; Jaguar; Volvo;

 

 

Despre Dunlop

Dunlop este unul dintre producătorii de anvelope de înaltă şi ultra-înaltă performanţă lideri la nivel mondial, cu un impresionant palmares de succese în motorsport. Experienţa extinsă a Dunlop în cursele de profil a condus la dezvoltarea de tehnologii inovative pentru anvelopele proiectate pentru condusul auto de zi cu zi.Căutând mereu să maximizeze plăcerea de a conduce, Dunlop oferă tuturor tipurilor de conducători auto performanța și durabilitatea celor mai recente tehnologii pentru anvelope. Pentru mai multe informații despre Dunlop, vizitați www.dunlop.ro

 

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

BUSINESS

Implantul dentar – produsul stomatologic revoluționat de evoluția tehnologiei

Published

on

 

Implantul dentar – produsul stomatologic revoluționat de evoluția tehnologiei. Dr. Shelly Akazany: „Noul sistem protetic CONNECT de la MIS asigură rezultate estetice de o calitate superioară, necompromise de timpul scurt al tratamentului”

Imitarea naturii prin crearea unei alternative fiziologice, utilizând un dispozitiv protetic, este cea mai mare provocare cu care se confruntă în momentul actual specialiștii din domeniul implantologiei dentare. Astfel, MIS Implants Technologies a venit cu soluția creării unei produs revoluționar, care implică ședințe cât mai scurte pentru pacienți și rezultate estetice de o calitate superioară pentru zâmbetul perfect al acestora – sistemul protetic CONNECT.

Acesta, proaspăt lansat în Romania – în cadrul celei de-a 15-a ediții a Congresului Internațional de Estetică Dentară organizat de SSER,  se evidențiază prin ușurința în folosire și conduce la rezultate excelente, pe termen lung.

Dintre avantajele sistemului CONNECT, cele mai importante sunt următoarele:

  • Versatilitate – poate fi utilizat atât în proceduri digitale, cât și în cele tradiționale;
  • Ușurință în utilizare – materialul din care este fabricat permite o mai bună manipulare de către medicul dentist;
  • Precizie mare – fiind compus dintr-o singură piesă, fără șurub protetic separat, acesta oferă o mai mare acuratețe în inserare.

Deoarece noul produs MIS merită o atenție deosebită, Dr. Shelly Akazany, Implants Product Manager MIS, a explicat caracteristicile și beneficiile acestuia în cadrul unui interviu.

Dr. Akazany a descris în termeni simpli calitățile sistemului CONNECT, subliniind încă odată evoluția rapidă a implantologiei dentare și faptul că „o companie care dorește să le ofere clienților săi cele mai bune produse consideră dezvoltarea ca fiind parte importantă din misiunea și filosofia sa”.

Un nou sistem de implantologie dentară – sănătate perimplantară și rezultate estetice de durată

În implantologia dentară, conexiunea dintre rezultatul chirurgical și cel estetic este dată de bontul protetic. Potrivit Dr. Akazany, acesta este „componentă care face legătura între implantul aflat în os și lumea exterioară, creând o interfață cu țesutul moale – sau ceea ce, în termeni populari, este cunoscut ca gingie”.

Pacienții trebuie să cunoască importanța bontului protetic în reușita unui implant dentar; acesta influențează sănătatea periimplantară, ceea ce înseamnă că dictează rezultatul chirurgical și estetic, precum și perioada de timp în care pacientul se va putea bucura de el. În mod evident, ideal ar fi ca rezultatele să reziste o perioadă cât mai lungă de timp”, a mai precizat Shelly Akazany, reprezentant MIS Implants Technologies.

Sistemul CONNECT dezvoltat de cei de la MIS conține un bont transgingival, modular, profilul îngust transformându-l într-o soluție protetică pe mai multe înălțimi gingivale. Astfel, el facilitează conexiunea, iar caracterul versatil permite alegerea componentei potrivite pentru obținerea celor mai bune rezultate estetice de restaurare a zâmbetului.

De asemenea, Dr. Akazany afirmă că noul sistem de implantologie dentară „permite realizarea viitoarei lucrări protetice deasupra nivelului gingival, facilitând conservarea osului crestal, spre deosebire de cele efectuate la nivelul implantului”. Profilul îngust și conexiunea internă fac ca acest sistem de protezare să poată fi utilizat într-o gamă largă de lucrări înșurubate, oferind o stabilitate biologică de lungă durată.

În ceea ce privește indicațiile pentru acest tip de protezare înșurubată, sistemul protetic CONNECT „poate fi folosit atât în restaurările unidentare, cât și pentru lucrări protetice complexe, prin proceduri tradiționale, dar și digitale”. Mai mult decât atât, produsul vine în întâmpinarea oricăror întâlnite de către specialiștii în implantologie dentară, aceștia având de a face, de cele mai multe ori, cu condiții ale câmpului protetic departe de a fi ideale – atât din punct de vedere anatomic, cât și al așteptărilor pacienților.

Dezvoltarea stomatologiei digitale este o prioritate pentru MIS Implants Technologies. Compania, care din 2016 aparține de colosul Dentsply Sirona, a ajuns cunoscută la nivel internațional pentru standardele sale înalte ce vizează sfera produselor destinate pacienților medicilor stomatologi.

Noul sistem protetic CONNECT reprezintă munca asiduă a întregii echipe de cercetători MIS, făcând față cu succes provocărilor create de pacienții ce doresc rezultate estetice de calitate, necompromise de timpul scurt al tratamentului. În plus, prin planificarea restaurării prin metoda CAD-CAM, acest sistem poate fi scanat și inclus într-o serie de proceduri parțial sau total digitală.

„Concentrați pe dezvoltare continuă!”

Stomatologia s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani, în special ca urmare a cerințelor pacienților pentru tratamente estetice și funcționale. Tot mai multe tehnici chirurgicale de implantologie dentară și de regenerare a țesuturilor moi și dure sunt disponibile acum și garantează rezultate excelente pe termen lung.

Acestea, alături de simplitatea conceptelor chirurgicale minim invazive și evoluția lor în noua eră digitală, respectând desigur principiile biologice de bază, vor fi prezentate de speakeri recunoscuți atât la nivel național, cât și la nivel internațional, în cadrul celei de-a X-a ediții a Implants Connected to Nature 2018 – eveniment care va avea loc între 25 și 27 octombrie, la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca. MIS România este sponsor al ediției din acest an a evenimentului, dorind să susțină și să promoveze în continuare dezvoltarea stomatologiei digitale.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

BUSINESS

FILDAS Trading – desemnată lider al pieței de distribuție a medicamentelor, la Gala CAPITAL Companii de Elită

Published

on

 

Compania Fildas Trading SRL a fost desemnată liderul pieței de distribuție a medicamentelor, in cadrul primei editii a Galei Companii de Elită, organizată marți, 16 octombrie 2018, de revista Capital.

Premiile au fost acordate celor mai performante companii din mai multe domenii de activitate ce apar în TOP 300 Companii, anuarul lansat de Capital cu ocazia Galei. Criteriile de selecţie au fost demersurile jurnalistice combinate cu expertiza specialiştilor în consultanță, bazate pe cifra de afaceri, profitul net și numărul de angajaţi al fiecărei companii.

Premiul pentru Fildas Trading a fost înmânat domnilor Dragoș Mihai, Director General al companiei, și Claudiu Păcurariu, Director Medical. Trofeul reprezintă o lucrare din 1987 a pictorului Mihai Sârbulescu.

 

„Jucător de top în domeniul distribuției de medicamente, FILDAS Trading SRL are peste 1.000 de angajați și asigură acoperirea națională printr-o rețea de 14 depozite de medicamente și o impresionantă flotă de transport, iar Catena, rețeaua de farmacii afiliată, are peste 720 de unități și peste 5.000 de angajați” – au fost argumentele organizatorilor în privința desemnării companiei Fildas Trading drept lider în domeniul său de activitate.

În cadrul primei ediții a evenimentului Gala Companii de Elită au fost acordate premii pentru performanţele companiilor din mediul de business românesc, companii care au înregistrat, pe parcursul anului 2017 și începutul acestui an, rezultate remarcabile ce au schimbat sau au contribuit pozitiv la economia României. Astfel, au fost acordate 10 premii către cele mai valoroase companii, veritabile modele și repere în economia românească, și 5 premii speciale pentru companiile care au avut rezultate remarcabile în activitatea pe care o desfășoară.

Totodată, în cadrul Galei a fost lansată și noua revistă Capital, într-un nou format, cu peridiocitate lunară, de 100 de pagini și cu o structură editorială ce acoperă arii de interes diverse: „Concurența a devenit mult mai dură, iar dinamica ne obligă să fim cât mai creativi. Din acest motiv, astăzi, lansăm noul Capital. Este o altă revistă decât acum 26 de ani, atunci când a apărut, și care încearcă să țină cont de schimbările care au loc în societate și de modul în care românii consumă presă”, a declarat Dan Andronic, proprietarul Editurii Evenimentul și Capital.

La Gala Companii de Elită 2018 au fost prezenți atât reprezentanți ai mediului de business, cât și invitați speciali, printre care și Petru Bogdan Cojocaru, Ministrul Comunicațiilor și Societății Informaționale, Anton Anton, Ministrul Energiei, Bogdan Andronic, Secretar de Stat în Ministerul Economiei, și Sorin Naș, Secretar de Stat în Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.

Înființată în anul 1991, Fildas a devenit în timp una dintre cele mai importante companii de import și distribuție de medicamente, suplimente alimentare, produse tehnico-medicale și dermato-cosmetice de pe piața românească, având ca scop principal îmbunătățirea sistemului de distribuție a medicamentelor către farmacii, spitale și alte tipuri de clienți.

Toate depozitele Fildas sunt autorizate de către autoritățile de profil și funcționează în conformitate cu standardele internaționale de Bună Practică în Distribuție.

Fildas este o companie cu capital integral românesc, având-o ca fondatoare și acționar majoritar pe antreprenoarea Anca Vlad.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

BUSINESS

AllProWeb – agenție de publicitate cu servicii create să asigure succesul!

Published

on

 

AllProWeb este agenția de publicitate online cu un portofoliu generos de clienți – peste 400 – convinși de profesionalismul echipei de specialiști și de randamentul obținut în campaniile derulate de către aceasta. Faptul că promovarea firmelor pe internet are o importanță covârșitoare în evoluția companiilor nu mai surprinde pe nimeni. Antreprenorii care au conștientizat importanța mediului online pentru afacerile pe care le dețin au dat curs ofertelor de promovare AllProWeb și au ajuns să obțină rezultate mai bune decât cele pe care le așteptau.

 

Prin activitatea pe care o desfășoară, AllProWeb reușește să poziționeze în cele mai bune poziții Google atât firme renumite, cât și societăți despre existența cărora puțini utilizatori online știau. Rezultatul unei bune poziționări în motorul de căutare este materializat în vânzări mai mari de produse și servicii. De altfel, pentru bunul mers al activității unei firme cu prezența online, cea mai importantă condiție – cheia afacerii – este vizibilitatea.

 

Servicii de top oferite de AllProWeb

Descrisă în linii mari, activitatea companiei poate fi comprimată în setarea și administrarea campaniilor de promovare prin Google Ads, SEO, Facebook Ads, optimizarea ratei de conversie și branding online. Concret, toate abordările menționate includ o serie de pași importanți în atingerea obiectivelor propuse.

 

Optimizare SEO

Obiectivele unei campanii SEO sunt reprezentate atât de obtinerea unei poziții în prima pagina de rezultate organice Google, cât și de imbunatatirea prezentei online a companiei promovate. Serviciile oferite sunt garantate contractual și diferă în funcție de tipul de abonament ales. Abonamentele SEO oferite de agenția AllProWeb sunt special concepute pentru a satisface nevoile oricărei firme, indiferent de dimensiune, cifra de afaceri și concurență. În anumite cazuri, se pot recomanda și servicii personalizate de SEO.

 

Campanii Facebook Ads

Astfel de campanii sunt arme redutabile utilizate pentru atragerea de vizitatori pe site-ul de prezentare a serviciilor sau magazinelor online. Soluții complete de marketing, aceste campanii urmăresc obiective bine țintite, ce pot fi materializate în creșterea numărului de fani pe pagină, creșterea vânzărilor în perioada imediat următoare, creșterea traficului pe site, dar și popularizarea brandului.

 

Campanii Google Ads

O campanie Google AdWords realizată fără cunoștințe în domeniu, cel mai probabil nu va avea rezultatele urmărite. La modul concret, astfel de campanii constau în afișarea unor anunțuri sponsorizate în motorul de cautare Google și pe site-uri din rețeaua Google Adsense, care aduc pe site-ul promovat vizitatori interesați de serviciile sau produsele pe care acesta le oferă.

AllProWeb este agenție parteneră Google Ads și derulează astfel de campanii de promovare prin intermediul a trei pachete – Basic, Business și Pro, prin intermediul cărora va puteți asigura de faptul ca bugetele dumneavoastră sunt directionate corect, iar campaniile Ads și administrare de către specialisti certificati Google.

Optimizarea Ratei de Conversei (CRO by AllProWeb)

Simpla atragere a traficului pe site nu mai este suficientă pentru generarea de converșii (comenzi sau vânzări). Astfel, pentru a va asigura de faptul că procesul de comandă este cât mai simplu cu putință, experiența de cumpărare nu este anevoioasă, ba chiar încurajează potențialul cumpărător și design-ul site-ului este „prietenos” cu utilizatorul, specialiștii AllProWeb analizează numărul de comenzi, rată de conversie, raportată la numărul de vizitatori și rată de abandon, pentru a identifica cele mai bune modalități de obținere a mai multor comenzi. Deși complex, corect implementat, procesul de optimizare a ratei de conversie va poate aduce vânzări mult mai mari într-un timp scurt. Astfel, nu numai că va asigurați de faptul că site-ul va ajută să transformați vizitatorii în clienți, chiar obțineți venituri mai mari fără investiții suplimentare în atragerea de trafic nou pe site.

 

Branding online

AllProWeb deține logistică și experiență necesară de a face site-urile vizibile în mediul online, dar și pentru a îmbunătății reputația acestora. De asemenea, lista serviciilor oferite de AllProWeb include și publicarea comunicatelor de presă pe site-uri de profil, înscrierea site-urilor în cataloage web și multe altele.

Cu o astfel de suită de servicii, AllProWeb se dovedește un partener eficient pentru toți proprietarii de afaceri cu prezența online, al căror scop este unic: de a obține succesul!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement

Trending