Connect with us

Emisiuni

După ce a făcut o piesă care a fost hit timp de 20 de ani, ajunge pe scena de la Vocea României

„Pot spune că nu sunt multe piese românești care stau în top atâția ani”

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

Surprize, emoții, trăiri intense, descoperiri și lupte cu cele mai solide argumente – toate pot fi urmărite într-o nouă ediție din etapa audițiilor pe nevăzute diseară, de la 20:30, la Vocea României.

O concurentă care va face senzație pe scenă și va întoarce toate scaunele, o va face pe Irina Rimes să spună: „e o chestie pe care mie mi-a luat foarte mult timp să o înțeleg, să o învăț – eu am învățat lucrul ăsta prin suferință de femeie care a trecut prin relații, prin dezamăgiri. Eu vreau să te învăț să pui suflet și să cânți orice piesă pe scena asta ca și cum tu ai trăit. E cel mai de preț lucru pe care l-am învățat eu pentru mine. Eu îți dau o bucată din mine.” Smiley, însă, va completa: „Muzica, viața nu sunt doar despre suferință. Muzica este complexă”. Ce argumente o vor convinge pe tânără și care va fi antrenorul pe care îl va alege, vedem într-o nouă ediție. 

Alina Jais, cea care a făcut furori cu piesa „Unde ești” va veni pe scenă, la Vocea României: „Piesa se mai cântă și după 20 de ani. Pentru mine, este un lucru foarte mare, adică o piesă românească, compusă acum 20 de ani, rezistă în timp și oamenii o recunosc și încă urlă pe ea. Este o recompensă. Pot spune că nu sunt multe piese românești care stau în top atâția ani”, va spune ea. Dacă o vor recunoaște antrenorii și se vor întoarce, aflăm în doar câteva ore.

Primele acorduri se vor auzi de la 20:30, la Vocea României! Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO. 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending