După ce a fost dat afară de la Pro TV, Victor Slav a plecat la concurență pentru un show de divertisment

1
1792

Victor Slav va prezenta un show de divertisment din toamnă, la Antena 1, acolo unde a fost deja chemat pentru a negocia contractul.

Prezentatorul meteo a încheiat colaborarea cu PRO TV după 14 ani, subiect despre care RADAR DE MEDIA a scris aici. Motivul invocat de staţie a fost acela că vrea să aducă un suflu nou rubricii Meteo.

Vezi ce spune Victor Slav despre plecarea de la Pro TV

Plecarea lui Victor Slav are strânsă legătură cu demisia din trust a Monei Segall, unul dintre cei mai importanţi oameni care a produs pentru Pro Tv show-uri importante precum „Vocea României”, „Românii au talent”, „Dansez pentru tine”, dar şi „Vara Ispitelor”, notează click.ro. Segall a fost cea care a văzut potenţialul fostului prezentator de la Meteo, mai spune sursa citată.

Slav s-a lansat în televiziune la vârsta de 21 ani, prin participarea la emisiunea ”Vara ispitelor” de la PRO TV, iar din 2008 prezintă vremea în cadrul aceluiași post.

victor slav premiile radar de media 2014victor slav premiile radar de media 2014victor slav bogdan vladau premiile radar de media 2014

Foto Credit: RADAR DE MEDIA

Redactia Radar de Media

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.