Connect with us

Emisiuni

După ce a uluit o lume întreagă cu talentul său unic și riscant, Alex Magala urcă vineri pe scena Românii au talent!

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

După ce a uimit o lume întreagă cu talentul lui unic și extrem de riscant, a câștigat competiții importante la nivel mondial, a obținut trofeul Russia’s Got Talent și a prezentat cel mai periculos moment la Britain’s Got Talent, care a devenit viral rapid, având mai mult de 60 de milioane de vizualizări, Alex Magala urcă vinerea aceasta pe scena show-ului suprem, Românii au talent!

Alex își pune viața în pericol cu fiecare reprezentație, iar pentru cea de-a patra gală live a pregătit un număr fascinant, care-i va ține pe telespectatori în suspans.

”Am o atracție extraordinară pentru adrenalină și pentru trucurile extreme, care mă testează din toate punctele de vedere, atât fizic, cât și psihic. Am ales să vin în România cu un show, pentru că e o țară de care mă simt foarte apropiat și unde foarte mulți basarabeni sunt cu trupul sau cu sufletul. Întotdeauna mi-am dorit să merg în cât mai multe țări cu prestații și mai ales în România, fiindcă am oameni dragi acolo, care mi-au lăsat mereu o părere foarte bună despre acest popor. Vineri vin pe scena Românii au talent pentru a vă arăta câteva dintre limitele umane, dar și abilitățile pe care le-am dobândit cu anii. Sunt convins că ne vom distra împreună, dar și că vă voi trezi fiori. Simt că sunteți un public cald și, de aceea, cred că va fi o experiență frumoasă această întâlnire.”, a spus Alex Magala.

Vineri, de la 20:30, telespectatorii vor trăi emoția competiției din cea de-a patra semifinală Românii au talent și vor avea parte de surprize care îi vor ține cu sufletul la gură și îi vor bucura în egală măsură.

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018 – Etapa preliminară

 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending