Connect with us

Life Style

După ce i-a băgat pe turci în gaură, Luis Lazarus pleacă de la Kanal D

Published

on

Justitiarul a renuntat la coraborarea cu postul Kanal D incepand de luna aceasta. Chiar daca nu avea emisiune pe post, Luis Lazarus inca mai lucra pentru turci, insa doar pe acte.  Se pare ca Lazarus nu sufera dupa despartirea de turci, dar cu siguranta Kanal D resimte si acum amenda de 1 miliard pe care emisiunea justitiarului a primit-o asta vara de la CNA.

Desi s-a vehiculat varianta ca a fost dat afara inca din vara, lucrurile stau putin altfel. Conform actului oficial, partile semnatare am decis de comun acord incetarea contractului incheiat intre Kanl D si Luis Lazarus, ca urmare a faptului ca Luis Lazarus este implicat in realizarea unor noi proiecte de televiziune.

Se vechiculeaza zvonul ca, Lazarus ar vrea la Antena 1 !

“Lazarus show”, emisiunea promovata intens in luna iunie de cei de la Kanal D, a adus postului cea mai mare amenda din istoria CNA-ului, mai exact 1 miliard.

Ce spunea Lazarus acum o luna la Cristi Brancu in emisiune !

Asa incat Lazarus nu exclude posibilitatea de a negocia un contract cu o alta televiziune, nominalizand in acest sens postul Antena 1, fara a dori insa a transmite neaparat un mesaj postului Kanal D prin acest anunt, dupa cum i-a marturisit chiar el lui Cristi Brancu.

“Exista posibilitatea sa incepem un alt proiect, mult mai de impact decat “Lazarus Show”, exista si posibilitatea sa incepem “Lazarus Show” pe Kanal D sau la alta televiziune, pe Antena 1 de exemplu. Am mai fost in discutii cu Antena 1 pentru o emisiune saptamanala dar, la acea vreme, cei de la Kanal D mi-au oferit o emisiune zilnica, de luni pana joi. Probabil ca de luni pot sa reincep negocieri cu Antena 1″, a declarat Lazarus.

Facebook Comments Box

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
2 Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending