Connect with us

A-Z NEWS

Dupa ce iesisera pe locul al doilea, Laura Cosoi si Bogdan Boanta au fost trimisi de producatori la duel in concursul“Bailando por un suenho International”

Published

on

Reclame

Laura Cosoi si Bogdan Boanta, reprezentantii Romaniei la “Bailando por un suenho International”, au aflat ieri o veste socanta pentru evolutia lor in competitia din Mexic. Dupa ce in editia de duminica, in urma “celui mai bun tango al serii”, asa cum l-au descris cu totii, si al unui merengue plin de dinamism, Laura si Bogdan s-au clasat pe locul al doilea in concurs, ieri au aflat ca producatorii i-au trimis din nou in duel.

Una dintre echipele condamnate la duel, Anglia, a facut contestatie in urma editiei de duminica invocand ca reprezentanta Argentinei a depasit numarul admis de prize, mai precis 3 si astfel producatorii au decis renumararea prizelor din toate dansurile. Fara ca acesta sa fie considerat un criteriu de intrare in duel, producatorii au decis ca si Argentina, dar si Romania, care au fost gasite cu cate 4 prize in dansuri sa fie penalizate cu 8 puncte.

Se pare ca si in randul juratilor decizia in ceea ce priveste prezenta Romaniei in acest duel a fost controversata, mai ales ca toti au considerat ca Laura si Bogdan au facut cel mai bun tango al editiei de saptamana trecuta, ceea ce ar trebui sa-i tina pe locul al doilea, acolo unde i-au plasat notele date de ei.

Asadar, in editia de duminica, in lumina ultimelor decizii si punctaje, duelul se va da intre 4 perechi: Anglia, SUA, Argentina si Romania, iar una dintre ele va parasi concursul. De-a dreptul socati de veste si epuizati din cauza repetitiilor indelungate programate peste noapte, Laura si Bogdan sunt nevoiti sa invete pentru duminica trei dansuri, nu doua asa cum stiau cu o zi inainte: salsa cabaret, dans in apa, dar si rock’n’roll pentru duel.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending