Connect with us

Reality Show

După modelul Antenei 1, cu mega-succesul Asia/America Express, acum şi Prima Tv pregăteşte intens… „România Express”.

Prima Tv caută cele mai îndrăznețe cupluri. Prezentator va fi Cove.

Published

on

Foto Credit: PRIMA TV

Prima Tv e gata să te prindă în cursa iubirii.

Televiziunea care în urmă cu mai bine de 20 de ani a creat istorie cu marele format „Big Brother”, vrea să dea lovitura cu o nouă emisiune, de dating. Producătorii însă, nu au vrut să facă „aceeaşi emisiune de dating”, pe care o mai au şi celelalte televiziuni concurente în grila lor de programe. Aşadar, şi-au propus să îmbine dragostea cu „aventura”, şi să aducă în prim-plan spectaculosul.

Prima Tv caută cele mai îndrăznețe cupluri. Prezentator va fi Cove.


Emisiunea este în plină desfăşurare, iar castingul este deschis. Nu se ştie când va fi difuzată, dacă va intra sau nu în grila de toamnă a acestui an, dar perioada filmărilor va fi între 29 iulie şi 29 august. 


Vor fi 12 cupluri care vor pleca în cursă, în aventură prin țară, însoțiți de Cove și de un psiholog de cuplu. În fiecare episod, cuplurile vor avea de trecut două probe ce țin de anduranță şi efort fizic, iar scopul lor este să le testeze atât calitatea lor în ceea ce privește capacitatea de a forma o echipă, cât și relația de cuplu, şi se vor lupta pentru miza de la final, marele premiu în valoare de 15.000 de euro, dar şi o vacanță de o săptămână pe o insulă exotică. Scopul emisiunii însă, este de a ajuta cuplurile să-şi testeze relația şi să-şi depăşească problemele.


La finalul fiecărui episod vor avea loc eliminări, urmând ca fiecare cuplu eliminat să plece acasă cu suma pe care reușesc să o strângă până în momentul eliminării. Pentru fiecare episod, se oferă, fiecărui cuplu suma de 350 Euro.
Cuplul câștigător al marelui premiu va fi desemnat la finalul episodului 12, în urma unui televoting desfăşurat într-un live de 15 minute, imediat după difuzarea episodului.


Pentru cei cărora nu le este teamă de necunoscut şi sunt dornici să trăiască adrenalina la maxim dar şi suspansul, alături de partenerul sau partenera de viață, şi mai ales cei care îşi doresc să aibă sansa de a câştiga marele premiu în valoare de 15.000 de euro, sunt aşteptați la casting. Înscrierile se fac accesând https://www.primatv.ro/cursaiubirii și completând formularul cu detaliile solicitate. 

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending