Connect with us

Evenimente

Dupa multe asteptari si negocieri, TVR a decis: “Cerbul de Aur, anulat pentru 2010”

Published

on

 

Festivalul International de Muzica Usoara “Cerbul de Aur” nu se va desfasura anul acesta asa cum era prevazut de vechea coducere a Televiziunii Romane! Cerbul de Aur 2010 trebuia sa aiba loc in perioada 1-6 septembrie in Piata Sfatului din Brasov.

Intre timp TVR a suspendat inscrierile pentru Selectia Nationala care trebuia sa aiba loc in luna iulie pe motiv ca Televiziunea nu are fonduri !

Noul sef al TVR a declarat ca, impreuna cu membrii Consiliului de Administratie, a hotarat ca, in 2010, este greu sa se mearga pe formula organizarii festivalului, avand in vedere contextul economic.

“In general, un brand cum e Cerbul de Aur, care s-a asezat, nu e bine sa-l intrerupi. Dar se pare ca nu avem cale de scapare”, a declarat Alexandru Lazarescu, noul director al TVR.

Decizia survine în contextul în care reprezentanţii TVR au făcut naveta la Braşov şi au discutat amănuntele organizatorice cu conducerea Primăriei Brasov, dând asigurări că Festivalul Cerbul de Aur se va desfasura in Piata Sfatului.

Festivalul International de Muzica Usoara “Cerbul de Aur”, al doilea ca importanta si marime in Europa dupa Eurovision, s-a bucurat in fiecare an de un real succes, mai ales anul trecut cand 10 milioane de telespectatori au fost prezenti dealungul festivalului in fata micilor ecrane.

Anul trecut au urcat pe scena artisti ca, Lordana Groza, Vama Veche, Tiziano Ferro , Steve Vai,  Hot Chocolate !

Iata premiile acordate la Cerbul de Aur 2009 !

Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera acordat de Dida Dragan (presedinte juriu) din partea Televiziunii Romane merge catre cel mai mare chitarist al lumii STEVE VAI .

Premiul de Popularitate in valoare de 3000 mii de euro este acordat de Dumitru Morosanu lui OVI din NORVEGIA.

Premiul Special al Juriului in valoare de 3000 mii de euro este acordat de Stefan Gheorghiu lui Glen Vella din MALTA.

(3)Trofeul CERBUL DE BRONZ in valoare de 5000 mii de euro este acordat de Antero Paivalainen si  merge catre OVI din NORVEGIA .

(2)Trofeul CERBUL DE ARGINT in valoare de 7000 mii de euro, este acordat de Michael Lally catre THE MARKER ROMANIA.

(1) Trofeul CERBUL DE AUR in valoare de 10000 mii de euro, este acordat de Paula Seling catre ANTONIO din ITALIA .

Lasa un comentariu aici!

Evenimente

O Crima cu succes la Teatrul Elisabeta

Published

on

Foto Credit: STEFAN OVIDIU
 

Asa cum suneti obisnuit , Teatrul Elisabeta si-a castigat un adevarat renume prin frumoasele spectacole, pe care le-a pus in scena, prin profesionalism, seriozitate si bineinteles servirea impecabila in zona de restaurant – teatru.

Colaborarea teatrului cu Magdinia Studio Art pare sa le aduca succes ambelor parti, spectacolul “Crima la cina”, din 17 noiembrie, fiind sold out. Anul 2019 ne pregateste multe surprize din partea teatrului.

Acum sa va vorbim putin despre spectacolul “Crima la cina”, un spectacol inedit, interactiv, o comedie politista, gen Agatha Christie, ce are in componenta muzica live si dans. Muzica cantata la pian de Catalin Raducanu, ne introduce inca de la inceput intr-o atmosfera interbelica. Vocea divei, Dorina Vasilashko ne incanta de fiecare data, iar jocul actorilor ne introduc in atmosfera interbelica si ne fac partasi la bucuriile, intrigile si dramele traite de acestia. Sa nu uitam de Charleston-ul, pe care l-au pregatit cu mare grija pentru a face o surpriza divei, vecinul Laurance – Razvan Rotaru (cireasa de pe tort a acestui spectacol) si modista Vera – Maria-Magdalena Chihaia, care ne delecteaza ochii si bineinteles servirea ireprosabila a majordomului usor ametit, Jiji, jucat de actorul David Mircea Ionescu .

Exista momente dramatice, create de Vaduva Neagra – Mihaela Sandru, asa zisa prietena a divei si momente de nesiguranta la aparitia recuperatorului, jucat de Anton Gabriel.

Fratele pasionat de jocuri al divei este jucat de actorul Costin Sforaru, care ne incanta prin eleganta si naturaletea sa. Tin sa mentionez ca spectacolul de pe 17 noiembrie a fost si debutul actorului Costin Sforaru in teatru. Pe Costin il recunoastem din “Mostenirea”, telenovela pe care multi au urmarit-o cu sufletul la gura si in care a jucat rolul personajului principal Gabriel State.

Sa fie oare inceputul unei cariere in teatru? Cert este ca am aflat din surse sigure ca se pregateste inca un spectacol pentru 2019, o continuare a Crimei la cina … oare va juca si Costin in acest spectacol?

“Crima la cina” este un spectacol ce merita vazut, are distributie tanara si talentata, iar spectatorii ajung sa fie detectivi si chiar complici la crima, ce are loc pe parcursul serii. Daca s-a gasit criminalul nu va divulgam, pastram misterul, dar va invitam sa va rezervati bilete pentru 12 ianuarie 2019 si 16 februarie 2019, pe site-ul teatrului: www.teatrulelisabeta.ro la “Crima la cina”. Merita vazut!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Evenimente

INNA a strălucit pe covorul roșu de la Latin Grammy Awards, alături de Luis Fonsi, JBalvin, Jennifer Lopez, Thalia și Maluma

Published

on

 

INNA se află în turneu de promovare a piesei “RA”, prima de pe noul album “YO”, album compus de artistă în spaniolă.

“RA” este un mesaj de empowerment, de a ieși dintr-o relație toxică și a căpăta încredere în forțele proprii.

 

 

Printre evenimentele la care a participat, se numără și prestigiosul “Latin Grammy Awards”, show anual la care sunt premiați cei mai cunoscuți și importanți artiști din America Latină.

INNA a fost invitată la acest eveniment și a fost pe covorul roșu de la Latin Grammy Awards, artista purtând o ținută Seen Users, styling RDStyling, make-up Anca Buldur.

La eveniment au participat Halsey, Thalia, Steve Aoki, Diplo, J Balvin, Jennifer Lopez, Maluma, Rosalia, Luis Miguel, Luis Fonsi.

Conform Vogue Mexico, INNA a fost desemnată unul dintre cei mai bine îmbrăcați oameni de la Latin Grammy Awards, publicație în care apare deja pentru a doua oară (a apărut și la evenimentul Bvlgari).

În această perioadă, INNA participă la emisiuni TV și radio pentru a promova piesa “RA” și albumul pe care urmează să îl lanseze în 2019. A apărut și pe Cosmopolitan Mexico, a cântat și la sărbătoarea de 25 de ani de Telehit Mexico.

În Las Vegas, pe lângă Grammy, INNA a fost și la YouTube, dar și la Sirius XM, Apple Music, la evenimentul de lansare H&M x Moschino, a făcut și o ședință foto pentru Rolling Stone Magazine și a fost și în Los Angeles la sediul Roc Nation.

De curând, INNA a semnat cu casa de discuri a lui Jay-Z, Roc Nation și este astfel colegă cu Shakira, Rihanna sau Mariah Carey.

Pe 24 noiembrie, va susține un concert la Exa FM în Mexico City, pe aceeași scenă cu The Chainsmokers și Black Eyed Peas.

Anul acesta, INNA a susținut un turneu în Statele Unite ale Americii și Canada, turneu care a inclus 9 concerte în Montreal, Long Island, Washington DC, Los Angeles, Seattle, San Francisco, Scottsdale, Miami și Chicago.

INNA a performat în peste 800 de concerte, are peste 4.5 milioane de abonați pe YouTube, peste 3.7 miliarde de vizualizări pe YouTube, peste 11 milioane de fani pe Facebook, 1.5 milioane de fani pe Twitter și 2.4 milioane de fani pe Instagram.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Evenimente

Povestea italiana se traieste, intotdeauna, la Cucina – lansarea noului meniu al restaurantului din JW Marriott Bucharest Grand Hotel

Published

on

 

La mijlocul acestei saptamani, restaurantul Cucina din cadrul JW Marriott Bucharest Grand Hotel a organizat o seară dedicată pasionatilor gastronomiei italiene, eveniment in cadrul caruia a fost lansat si noul meniu al localului, realizat sub semnatura lui Chef Francesco Castrovillari. La eveniment au particpat peste 150 de persoane, multi dintre ei clienti fideli ai restaurantului, precum si persoane publice si jurnalisti. 

Povestea italiană se trăiește, întotdeauna, la Cucina

Cucina, unul dintre cele mai apreciate restaurante cu specific italian din București, oferă oaspeților săi un nou motiv de bucurie, prin intermediul unui meniu completat cu numeroase produse autentice, sub semnătura lui Francesco Castrovillari, cel care este, începând cu această toamnă, Chef al restaurantului.

Meniul Cucina este, astăzi, o oglindire a stilului de viață italian – spumos, autentic, tradițional și, foarte important, bazat pe o alimentație sănătoasă. Ingredientele folosite sunt printele cele mai rafinate, tocmai pentru că principiul lui Chef Francesco este acela că o mâncare gustoasă pornește, întotdeauna, de la ingrediente excepționale.

Orezul Acquerello, de exemplu, este păstrat timp de cel puțin un an în condiţii specifice, astfel încât produsul final atinge proprietăţi aparte ce îl fac să fie cel mai savuros orez din lume. Este singurul tip de orez albit după o metodă tradiţională, delicată, ce lasă bobul intact, Acquerello fiind, astfel, extrem de gustos. Mai mult, datorită unui proces brevetat, germenii de orez sunt absorbiți în cereale, oferindu-le toate valorile nutritive ale orezului brun – Acquerello devenind cel mai sănătos orez disponibil pe piață.

Carnea de vită Vicciola provine de la o rasă specifică zonei Piemont, crescute și hrănite după o metodă certificată de Ministerul Italian al Agriculturii. Caracteristicile specifice sunt o carne deosebit de fragedă, cu un conţinut redus de colesterol şi valori nutritive complexe. Vicciola este o opţiune extraordinară pentru amatorii de carne de vită și restaurantul Cucina a devenit singurul loc din România unde poate fi servit acest gen de carne, semn al recunoașterii și al aprecierii de care beneficiază restaurantul situat în JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Fancesco Castrovillari este noul Chef al Cucina și persoana responsabilă să aducă povestea italiană mai aproape de cei care trec pragul clădirii The Grand din Capitală. Născut în apropiere de Marea Adriatică, în micul oraș Oria, Chef Francesco a crescut în spiritul tradițional specific zonei: cu un puternic atașament față de valorile familiei, pentru bucătăria italiană, pentru ingredientele naturale și sănătoase. Acesta își amintește cu drag de mama și bunica sa care găteau zilnic și de bucuria acestora atunci când le erau apreciate rețetele, multe dintre ele vechi de sute de ani. Entuziasmul acestora a fost transmis și către micul Francesco, care a început să le privească cu admirație și cu dorința de a le oferi celor din jurul său frânturi din pasiunea pe care o vedea în ochii mamei sale. Cu era firesc, primele sale încercări au fost legate de paste și de felul unic în care acestea sunt făcute în casele italiene. Au urmat, apoi, preparate din ce în ce mai complexe, moment în care Francesco și-a cizelat gusturile și a început să realizeze că secretul bucătăriei italiene stă în ingredientele autentice și în felul în care acestea se contopesc. Adolescența îl prinde tot foarte aproape de bucătărie, întrucât se află la cursurile Institutului Sandro Pertini din Brindisi, una din școlile cu tradiție din zona sa natală. Apoi, ajunge la un mic hotel din Sardinia, acolo unde începe să se specializeze și să realizeze meniuri influențate de stilul propriu. Reinventează câteva feluri de mâncare tradițională, folosind aceleași ingrediente, însă le prepară după un stil personal, lucru care atrage aprecieri în rândul clienților săi. 

Dorința sa de a lucra într-o metropolă, într-un oraș cosmopolit, se materializează în momentul în care este chemat la Viena, pentru a fi chef la unul dintre restaurantele italiene apreciate în capitala Austriei. Acolo descoperă un public elitist, dornic să experimenteze bucătăria italiană autentică și, în același timp, extrem de pretențios și atent la ingrediente de calitate. 

După cinci ani plini de experiențe la Viena, Chef Francesco se alătură echipei JW Marriott Bucharest Grand Hotel, pentru a continua tradiția și renumele Cucina și pentru a menține standardul excepțional care a marcat binecunscutul restaurant încă de la deschiderea sa din 2001. Astfel, multe din preparatele care se regăsesc, în mod tradițional, în meniul Cucina au fost reinterpretate de Chef Francesco pentru a fi mai aproape de stilul italian, de povestea care transformă orice ingredient într-o experiență autentică.

Secretul lui Chef Francesco: rețete clasice, care și-au dovedit succesul în decursul a sute de ani de tradiție culinară italiană, ingrediente dintre cele mai bune, majoritatea aduse special din peninsulă, și un strop de originalitate, semnătura inconfudabilă a lui Francesco, pentru a ne putea imagina savurosul prânz de duminică din familia italiană, acolo unde se poate simți cel mai bine frumusețea și bucuria de a trăi a oamenilor din sudul Italiei.

Spiritul și povestea italiană se regăsesc în fiecare loc din Cucina, fie că vorbim de bucătărie, de zonele intime în care se poate lua o cină extraordinară în decorul clasic reconstituit cu elemente originale, până la zona specială de antipasti, de unde puteți lua acasă o parte din spiritul culinar care a transformat bucătăria din peninsulă în cea mai apreciată din lume. 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending