După o investiție de 7 milioane de euro, JTI România are un nou sediu - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

După o investiție de 7 milioane de euro, JTI România are un nou sediu

Published

on

JTI România a inaugurat oficial noul sediu central al companiei, de pe bulevardul Dimitrie Pompei nr. 9-9A, sectorul 2, București. Situată lângă fabrica de țigarete a JTI, clădirea de 5.000 mp are patru niveluri, găzduind peste 200 de angajați, dintr-un total de 1.000, care lucrează în București și în birourile de vânzări din țară. Noul sediu are 14 săli de ședință, nouă zone de relaxare și patru spații special amenajate pentru fumat.

Procesul de renovare și extindere a clădirii, pentru care au lucrat două firme de arhitectură și alți cinci contractori locali, a început în aprilie 2013 și s-a încheiat în mai 2014, conform planului stabilit. Pe durata renovării, angajații au fost relocați. Datorită extinderii sediului, angajații JTI din București se află cu toții sub același acoperiș, fără a mai fi necesară închirierea unor spații suplimentare.

”Este, într-adevăr, o mare realizare, dacă luăm în calcul complexitatea proiectului. Vorbim nu doar despre o nouă clădire, ci despre renovarea și extinderea uneia existente. Sediul este unul modern, elegant  și cred că va fi un mediu de lucru excelent pentru noi toți”, a declarat Charlie Cunningham-Reid, General Manager JTI Romania, Moldova și Bulgaria.

La evenimentul de inaugurare a noului sediu au fost prezenți Excelența Sa Dl. Keiji Yamamoto, Ambasadorul Japoniei în România, Neculai Onțanu, Primarul Sectorului 2 din București și Jorge da Motta, Regional President JTI Central Europe.

”Fiecare succes al unei companii japoneze în România reprezintă încă un pas înainte în consolidarea relațiilor economice dintre cele două țări. Ambasada Japoniei și JTI România continuă să aibă relații excelente, dezvoltate de-a lungul anilor. Suntem recunoscători JTI pentru susținerea constantă și promovarea permanentă a culturii japoneze în România. Acest nou sediu consolidează statutul JTI, de cel mai important investitor japonez în România”, a declarat cu ocazia ceremoniei de inaugurare Excelența Sa, Keiji Yamamoto, Ambasadorul Japoniei la București.

JTI este un contribuitor important la bugetul de stat, aflându-se în topul celor mai importanți 10 plătitori de taxe din România.

Jorge da Motta, Regional President JTI Central Europe, a precizat: ”principiile noastre strategice de management sunt bazate pe angajamentul JTI de a-și îndeplini responsabilitățile față de toți partenerii. Mă refer la modelul 4S, care privește angajamentul nostru echilibrat față de consumatori, acționari, angajați și societatea în ansamblu. Această abordare ne diferențiază și cred cu tărie că reprezintă cheia competitivității noastre. Suntem ambițioși să continuăm dezvoltarea afacerii pe plan local, iar clădirea modernă reflectă acest lucru, constituindu-se într-un spațiu de lucru excelent pentru echipa noastră dedicată din România”.

Modernitatea și spiritul de echipă sunt ilustrate și printr-un element original, o coloană de bronz realizată de sculptorul român Giulian Dumitriu. Lucrarea, intitulată „Înălțare” (”Higher Together”) este amplasată în recepția noului sediu al JTI România, reprezentând o expresie a identității culturale a companiei, un simbol al spiritului de echipă din JTI și al evoluției permanente. Despre lucrare, RadarDeMedia a scris aici.

JTI a pus bazele afacerii din România în 1993, fiind una dintre primele companii multinaționale stabilite aici, cu o investiție totală  de peste 100 milioane euro. Anul trecut, compania a sărbătorit 20 de ani de când este prezentă pe piața locală.  În 2012, JTI România a finalizat o investiție de peste 25 de milioane de euro în capacitățile de producție, care a generat peste 125 de noi locuri de muncă. Recent, JTI a primit certificarea Institutului Top Employers, recunoaștere care demonstrează orientarea JTI către dezvoltarea oamenilor, precum și condițiile excelente asigurate de companie angajaților.

Foto: Ciprian Zinca

Foto Ciprian Zinca 1

Foto Ciprian Zinca 2

Foto Ciprian Zinca 3

Foto Ciprian Zinca 5

Foto Ciprian Zinca 6

JTI

Mihai Știrbu este Senior Editor și îi poți scrie la contact(a)radardemedia.ro

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending