Connect with us
Reclame

 

Codrul e frate cu românul, dar în misiunile de la „Șerifi de România” acesta poate deveni dușman. Vedetele rămase în competiția de la Antena 1 primesc o misiune care le va stoarce de energie: ajunși la munte, concurenții află de la Dan Negru că trebuie să facă rafting și să îmblânzească un râu de-a dreptul nemilos.

„Este vorba de râul care a dărâmat podul de la Mărăcineni”, îi avertizează prezentatorul.

Uimiți, concurenții se tem să se urce în bărci, mai ales că mulți dintre ei nu au mai făcut rafting până acum. „E mult mai rău decât mă așteptam. Apa e foarte vicleană”, spune panicată Paula Chirilă. „Îmi simțeam inima aici”, spune și Raluca de la Bambi, arătând spre gât, speriată că va trebui să înfrunte una dintre fricile sale, apa. La polul opus, CRBL e nerăbdător să își conducă echipa la victorie: „E o provocare pentru mine pentru că nu am mai făcut rafting.”

Misiunea pe apele învolburate îi forțează pe concurenți nu numai să rămână teferi în bărci, ci și să adune o serie de stegulețe, care reprezintă cheia către următoarea etapă a misiunii. Nervii sunt din ce în ce mai întinși, spiritele se încing, iar finalul probei va aduce atacuri de panică și un Giani Kiriță dezlănțuit. Despre ce este vorba, telespectatorii Antena 1 vor afla în ediția de luni „Șerifi de România”.

serifi de romania - premiera ANTENA 1 (24) serifi de romania - premiera ANTENA 1 (22) serifi de romania - premiera ANTENA 1 (14) serifi de romania - premiera ANTENA 1 (12)

Serifi de Romania Antena 1

Serifi de Romania
Antena 1

SERIFI DE ROMANIA ANTENA 1

SERIFI DE ROMANIA
ANTENA 1

 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

IN Trending