Connect with us

Începând cu 6 iulie, de luni până vineri, de la ora 19:00, Acasă aduce un nou serial turcesc, Inimă de frate, o dramă care are la bază relațiile familiale, ura, dragostea, conflictele și sacrificiile.

Serialul Inimă de frate prezintă povestea incredibilă a doi frați, Kuzey și Guney, extrem de diferiți atât în ceea ce privește caracterul acestora, cât și percepțiile despre viață. La fel ca numele lor, cei doi sunt mai degrabă ca nord și sud.

În timp ce fratele cel mare, Guney, se străduiește foarte mult la școală și este privit de fiecare dată ca fiind băiatul bun, fratele său mai mic este exact opusul, el este rebel și imprevizibil.

În ciuda diferențelor dintre ei, cei doi frați se îndrăgostesc nebunește de aceeași fată, Cemre, care s-a mutat de curând în cartierul în care trăiesc ei. Atunci când Cemre și Guney încep să aibă o relație, Kuzey este devastat.Toate aceste evenimente sunt precedate de un grav accident de mașină, în care un bărbat moare. Chiar dacă Guney este cel care a condus mașina care a cauzat moartea bărbatului respectiv, Kuzey ia toată vina asupra lui și intră la închisoare pentru că a fugit de la locul faptei. După trei ani, iese din închisoare și se întoarce acasă la familie.

Viața i-a adus împreună, însă orgoliul crește între ei ca un zid și doar sacrificiul scoate la iveală iubirea.

În acest senzațional serial turcesc vom descoperi dacă va da uitării Kuzey trecutul său, îi va ierta pe toți cei din jur și va reuși să-și refacă viața, dar și ce se va întâmpla atunci când se va afla adevărul despre dragostea ascunsă pe care Kuzey i-o poartă lui Cemre.

Din 6 iulie, telespectatorii pot urmări Acasă această uluitoare poveste a celor doi frați, Kuzey și Guney, presărată cu evenimente tulburătoare, mister, lupta pentru adevăr, iubire și ură.

Foto Credit: Acasa

Comentarii

comments

Redactor-sef | dorin.huntai@radardemedia.ro

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Avatar

    Andreea

    23 august 2015 at 14:42

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending