După restricțiile din pandemie, în care românii au stat lipiți de televizoare, în 2022, audiențele TV s-au schimbat drastic - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

PRO TV, Antena 1 și Kanal D au pierdut telespectatori anul trecut, același trend se vede și la cele mai importante televiziuni de știri.

În anul 2022 s-au înregistrat cele mai mari scăderi de audiență pentru marile televiziuni, PRO TV, Antena 1 și Kanal D. Raportul cu indicii de audiență TV pentru anul 2022, pe care Serviciul Național de Măsurare a Audienței, realizat de Kantar Media, l-a trimis recent Consiliului Național al Audienței (CNA) pentru a stabili televiziunile libere la retransmisie pe rețelele de cablu (sistemul must-carry), arată ratinguri mai mici decât în anul 2021. (Audiențele se referă la consumul de televiziune liniară, pe telecomandă.) 

Acești indici, pe care i-am comparat cu cei din 2021, confirmă pierderile de audiență TV semnalate într-un articol precedent din Libertatea.   PRO TV, liderul pieței TV din România, a avut în cursul anului 2022 o audiență medie de 635.562 de telespectatori pe minut, la nivel național, conform măsurătorilor Kantar Media.

Asta înseamnă că în fiecare minut din anul trecut, programele PRO TV au fost urmărite în medie de 635.562 de persoane. Dar audiența este mai redusă cu 29.186 de telespectatori față de 2021.

Este surprinzătoare această cădere pentru PRO TV, într-un an în care televiziunea a difuzat pentru prima dată „Survivor România”, a reluat după doi ani de pauză show-ul „Vocea României” și a lansat serialul „Clanul”. Aceste programe n-au reușit să oprească declinul. Este cea mai mare scădere de rating (de la an la an) din istoria PRO TV. 
Citeşte întreaga ştire: După doi ani de restricții în pandemie, în care românii au stat lipiți de televizoare, în 2022, audiențele TV au luat-o la vale. „Granzii” pierd serios public

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending