Connect with us

Analize Audiente TV

După restricțiile din pandemie, în care românii au stat lipiți de televizoare, în 2022, audiențele TV s-au schimbat drastic

Este cea mai mare scădere de rating (de la an la an) din istoria PRO TV. 

Published

on

Reclame

PRO TV, Antena 1 și Kanal D au pierdut telespectatori anul trecut, același trend se vede și la cele mai importante televiziuni de știri.

În anul 2022 s-au înregistrat cele mai mari scăderi de audiență pentru marile televiziuni, PRO TV, Antena 1 și Kanal D. Raportul cu indicii de audiență TV pentru anul 2022, pe care Serviciul Național de Măsurare a Audienței, realizat de Kantar Media, l-a trimis recent Consiliului Național al Audienței (CNA) pentru a stabili televiziunile libere la retransmisie pe rețelele de cablu (sistemul must-carry), arată ratinguri mai mici decât în anul 2021. (Audiențele se referă la consumul de televiziune liniară, pe telecomandă.) 

Acești indici, pe care i-am comparat cu cei din 2021, confirmă pierderile de audiență TV semnalate într-un articol precedent din Libertatea.   PRO TV, liderul pieței TV din România, a avut în cursul anului 2022 o audiență medie de 635.562 de telespectatori pe minut, la nivel național, conform măsurătorilor Kantar Media.

Asta înseamnă că în fiecare minut din anul trecut, programele PRO TV au fost urmărite în medie de 635.562 de persoane. Dar audiența este mai redusă cu 29.186 de telespectatori față de 2021.

Este surprinzătoare această cădere pentru PRO TV, într-un an în care televiziunea a difuzat pentru prima dată „Survivor România”, a reluat după doi ani de pauză show-ul „Vocea României” și a lansat serialul „Clanul”. Aceste programe n-au reușit să oprească declinul. Este cea mai mare scădere de rating (de la an la an) din istoria PRO TV. 
Citeşte întreaga ştire: După doi ani de restricții în pandemie, în care românii au stat lipiți de televizoare, în 2022, audiențele TV au luat-o la vale. „Granzii” pierd serios public

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
ADVERTORIALE2 zile ago

NOU Scriem si publicam articole sponsorizate adaptate bugetului tau!

EVENTS2 zile ago

SUMMER GALA – Premiile de vară Radar de Media, ediția a-VI-a, va avea loc la ARISTOCRAT EVENTS HALL

Program TV4 săptămâni ago

Programul Pro TV pentru saptamana 27 mai – 02 iunie 2024

Reality Show3 săptămâni ago

El este marele câștigător Survivor All Stars 2024 de la Pro TV! Cine ia premiul de 100.000 de euro potrivit cotelor caselor de pariuri din România

AUDIENȚE TV4 săptămâni ago

24 de concurenți s-au calificat în semifinalele Românii au talent. Ultima ediție a preselecțiilor a fost lider absolut de audiență!

TikTok3 săptămâni ago

Răzvan, profesorul fenomen care a adus geografia pe Tik-Tok

Digital4 săptămâni ago

Luna aceasta, vezi pe VOYO finalele UEFA Europa League, UEFA Europa Conference League, serialele Montecristo, The Fall si filmul Babardeala cu bucluc

Reality Show4 săptămâni ago

Concurenții sunt pregătiți să dea totul în lupta pentru colanul de Imunitate, la Survivor All Stars: ”Suntem aici să câștigăm și ne înfrățim să ducem greul”

Podcast4 săptămâni ago

Fosta vedetă Pro TV, Andreea Liptak spune adevărul despre Andreea Esca | Altceva cu Adrian Artene

TV Divertisment Show4 săptămâni ago

Cel mai urmărit show de divertisment din România, Românii au talent, prima semifinală, diseară, la PRO TV

AUDIENȚE TV4 săptămâni ago

Finala Chefi la cuțite, lider de audiență. Mihai Dragomir a câștigat sezonul 13 al show-ului culinar

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending