Connect with us

Emisiuni

După strategii şi discuţii aprinse Gina Pistol a fost trimisă la duel! Câţi romani s-au uitat la Ferma Vedetelor de la PRO TV?

Redactia Radar de Media

Published

on

Sub îndrumarea lui Ionuț, ferma pare să meargă ca pe roate. Fiecare știe ce are de făcut și se mobilizează să își ducă sarcinile la bun sfârșit, astfel încât să evite discuțiile pornite de la muncă și să trăiască în armonie. „M-am gândit să fac cumva o organizare pe toată săptămâna, astfel încât fiecare dintre noi să avem sarcini bine definite!”, a spus Ionuț.

Băieții au construit dușul și l-au pus în funcțiune. Când a venit nea Rață, ei au negociat cine va proba dușul, contra mâncare. Augustin și Ionuț s-au oferit, pentru a obține mâncare pentru toți colegii. După ce au bătut palma, nea Rață a zis: „Sexi vreau să vă văd!”. Zis și făcut! Cei doi s-au îmbrăcat în pantaloni scurți și au intrat pe rând sub duș. Ionuț a executat chiar un dans plin de senzualitate, dedicat fetelor.

Înainte de alegerea servitorilor, concurenții i-au povestit Iuliei Vântur despre năzdrăvăniile lui Augustin cu soția negustorului: Mi s-a blocat spatele la un moment dat și am rugat-o: te rog frumos, deblochează-mă.”, s-a apărat el.

Nominalizările pentru servitori au fost: Gina, George și Cristina, iar Ionuț a ales să îi pună pe Gina și pe George, deoarece ei sunt singurii care nu au fost în această poziție până acum: „De mult nu mai sunt noi în fermă, ci sunt ca noi. Chestia asta, pentru mine, e foarte importantă!”, a spus Ionuț.

Nea Rață le-a adus produsele negociate, dar și un joc care a împărțit concurenții în două echipe. Ei au trebuit să își construiască praștii și să tragă la ținte numerotate, care aveau corespondent pe un panou de borcane. Din 50 doar unul era câștigător. Alergătura între ținte și panoul cu borcane i-a obosit pe fermieri foarte tare: „Dane, la următoarea tură te duci tu, frate!”, a spus Cristina. Gina a completat: „Nu mai veniți cu jocuri d-astea, că ne omorâți pe capete!”.

Echipa formată din Augustin, George și Gina a nimerit borcanul câștigător și au primit o bucată de hartă și un bonus. Strigătele de bucurie s-au oprit cu greu când au descoperit bonusul ce îi aștepta pe masă în mijlocul pădurii: patru porții de fasole cu ciolan afumat și murături. Cu toate că nu aveau voie să aducă nimic din bunătățile de pe masă colegilor mai puțin norocoși din fermă, ei au decis că își vor asuma pedeapsa și le vor duce și lor mâncare.

Iulia Vântur le-a spus că jocul nu s-a încheiat, iar în momentul în care harta va fi completă: „Ceva frumos vi se va întâmpla!”. La vestea că vor primi o sancțiune pentru că nu au respectat regulile și au adus mâncare în fermă Ionuț a spus: „Spiritul de echipă trebuie să învingă!”. Ionuț a ales să o trimită pe Gina la duel: „Până la urmă, fiecare își urmărește interesul!”, a spus ea. După aflarea deciziei, Vica a spus: „Nu are nicio șansă, că noi alegem probele!”.

Ferma Vedetelor (3)

Foto Credit: PRO TV

Comentarii

Pagini: 1 2

Emisiuni

Andreea Marin revine la TVR şi spune „Nu există nu se poate!”

Avatar

Published

on

             Toamna aceasta, din 12 octombrie, surpriza grilei TVR 2 este revenirea Andreei Marin, una dintre cele mai puternice şi carismatice vedete din România, cu un program în care va sta faţă în faţă cu oameni adevărați, în poveștile cărora telespectatorii se pot regăsi. 

 

Televiziunea Națională m-a chemat din nou… acasă!”, spune Andreea Marin. „Acolo m-am construit ca om de televiziune, când am pășit în acest domeniu eram studentă la informatică și habar nu aveam ce înseamnă munca la TV. Acolo, la TVR, se reclădește acum, cărămidă peste cărămidă, și oamenii care au fost strâns legați de istoria televiziunii naționale, din care ulterior au plecat mulți dintre cei ce sunt acum în media în privat, sunt primii care pot pune umărul acum, mai mult ca oricând. Mi s-a propus să creez un nou format cu care să mă întorc acasă, la TVR.” 

            „M-am gândit foarte bine: știu că exista nostalgia spectacolului în direct, în care și eu mă simt cel mai bine, adrenalina transmisiunilor live mă face să dau tot ce-i mai bun, însă acum, în pandemia pe care o traversăm, a propune un format cu public mare nu e o idee prea bună. Așa că am gândit un format inedit pentru mine, care să le aducă oamenilor valori similare cu cele pe care eu știu că le iubesc și le asociază cu persoana mea, îmbogățite cu noi valori potrivite acestor timpuri, cu emoții care să îi îmbogățească interior, care să îi motiveze, să îi inspire, exact ce avem nevoie în prezent”, a mai declarat Andreea Marin.

 

             „Nu există nu se poate! E vorba tatălui meu care a devenit motto-ul vieții mele și care devine acum titlul emisiunii mele. Eu aleg să fac un program TV pe care să-l poată urmări orice om, de orice vârstă, alături de familie, cu șansa de a fi inspirat, încantat, motivat, de a afla ceva nou”, încheie vedeta TVR.

 

 

 

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

VIDEO Campioana națională la bob Georgiana Lupu este câștigătoarea celei de-a doua ediții iUmor 

Avatar

Published

on

Deși s-a înscris la casting în fiecare sezon, abia anul acesta campioana la bob Georgiana Lupu și-a făcut curaj să și urce pe scena iUmor și bine a făcut! Georgiana a fost votată în aplicație și trimisă în finala iUmor sezonul 9.

Georgiana Lupu, o tânără din Bacău care reușește să depășească toate situațiile grele din viața sa cu ajutorul umorului, i-a încântat pe cei trei jurați iUmor, dar și pe cei de acasă. „Rar mi-a fost dat să întâlnesc niște oameni atât de <iubibili> de la prima respirație. Ești minunată și ai șanse să câștigi acest sezon!”, i-a spus Mihai Bendeac, în timp ce, în backstage, prezentatorul Dan Badea plângea de fericire.

Georgiana Lupu s-a născut în penitenciar, nu și-a cunoscut niciodată tatăl de origine congoleză și a copilărit într-un centru de plasament până când i-a fost descoperit potențialul sportiv. Astfel, aceasta a ajuns dublă campioană națională la bob și vicecampioană națională la atletism, iar despre toate aceste momente din viața sa a vorbit cu aparentă lejeritate și ironie și pe scena iUmor. Ca urmare, aceasta a primit cele mai multe voturi și i se va alătura în finală lui Andrei Ungureanu, Omul cu Tourette.

Delia, Mihai Bendeac și Cheloo își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show. Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

iLikeIT revine în fiecare dimineață, de luni până vineri, în cadrul Știrilor PRO TV

Avatar

Published

on

             Veste bună pentru pasionații de tehnologie: iLikeIT revine din 21 septembrie! Iulia Ionescu, corespondent Știrile PRO TV, ne va aduce cele mai noi informații despre internet și tehnologie, în fiecare dimineață, de luni până vineri, în cadrul Știrilor PRO TV.

 

După debutul noului sezon de la începutul acestui an, cu grafică la zi și, mai ales, cu un host fresh cu o minte ageră, iLikeIT revine pe ecrane. În această perioadă, în care au crescut soluțiile de conectare de la distanță, cu ajutorul internetului, și având în vedere nevoia acută de digitalizare, este cu atât mai important să vedem ce înseamnă online-ul pentru noi și cum ne-ar putea influența în anii următori.

„Nu este un secret pentru nimeni faptul că tehnologia ne-a ajutat extraordinar de mult în ultimele luni. Am găsit în noi resurse pe care nici nu știam că le avem și am reușit să ne continuăm activitățile de zi cu zi. Mă refer la antreprenori, profesori, elevi, părinți, medici sau chiar la noi, la jurnaliști, iar în următoarea perioadă, vom încerca să vă prezentăm cât mai mulți oameni de genul acesta, dar și soluții digitale, care să vă ajute în tot ceea ce faceți”, explică Iulia Ionescu.

În fiecare dimineață, la iLikeIT, vom studia Social Media, vom vorbi despre cele mai noi tendinţe în materie de tehnologie digitală, despre fake news, dar mai ales despre educația digitală. De asemenea, vom aduce pe TV personaje și povești, pentru că acum, mai mult ca oricând, oamenii au nevoie de curaj și de inspirație. Vom analiza cum este tratată lecția pandemiei de către „elevii” din tehnologie chemați la tablă. Vom căuta soluții pentru acest examen pe care-l dăm cu toții. Ne propunem să  venim cu foarte multe răspunsuri la multiplele întrebări legate de tehnologie.

 

Din 21 septembrie, Iulia Ionescu vă aduce noutățile din tehnologie, de luni până vineri, în fiecare dimineață, în cadrul Știrilor PRO TV!

 

 

 

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0