Connect with us

Emisiuni

După zece ani la X Factor, direct în echipa Loredanei

Published

on

Foto Credit: Antena 1

Perseverența, ambiția, dar și studiul și-au dovedit utilitatea în cazul unei concurente care a participat în primul sezon X Factor, dar care seara trecută a primit fără mari emoții un loc în grupa Loredanei. 

Lavinia Lăcătuș a revenit la X Factor la zece ani după prima încercare, iar faptul că în tot acest timp a continuat să studieze și să cânte a ajutat-o ca seara trecută rezultatul să fie cu totul altul. Cele patru voturi pozitive ale juraților i-au asigurat un loc în Bootcamp, în echipa Loredanei. ”Mă bucur că după zece ani ai avut curajul să revii pe această scenă, că nu ți-ai pierdut ambiția și dorința de a-ți împlini un vis! Ești un om care nu renunță, un om care se luptă cu destinul, și-l croiește așa cum și-l dorește!”, i-a spus Loredana.

”Și eu am încercat mulți ani, am câștigat X Factor după 17 ani de încercări și drumuri de la Galați la București! Speranța nu se pierde!”, a spus și Florin Ristei, care seara trecută și-a adăugat la grupa de Fete două noi talente – Betty Iordăchescu și Yarina Cozma. 

Cei patru jurați au aflat încă de la începutul sezonului echipele ale căror mentori vor fi. Astfel, Florin Ristei va fi mentorul grupei de Fete, în timp ce Delia va lucra anul acesta cu Grupurile. Loredana va fi mentor al grupei de Mixt, iar Ștefan Bănică va avea sarcina să formeze o grupă de Băieți. 

X Factor 10 continuă și în săptămâna aceasta în porție dublă, luni și vineri, de la ora 20.30, la Antena 1, când concurenții continuă să se dezvăluie în fața celor patru jurați. Mai mult, în cel de-al zecelea sezon X Factor, Delia, Loredana, Ștefan Bănică și Florin Ristei vor fi mai aproape de telespectatori cu o colecție dedicată celor mai mari fani! Așadar, cei de acasă pot găsi o serie limitată de tricouri cu design inspirat din universul X Factor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending