Connect with us

Life Style

Durere mare în familia Catena. Marea actriță Stela Popescu a încetat din viață!

Published

on

Reclame

Catena își exprimă regretul că una dintre cele mai importante actrițe pe care România a avut-o, draga noastră prietenă, Stela Popescu, a încetat din viață, la vârsta de 81 de ani. În urma unei colaborări de peste 15 ani, am descoperit în Stela Popescu un om cu un suflet de aur, o profesionistă desăvârșită, dedicată performanței. Toți colegii din Catena sunt profund marcați de această veste. Stela a iubit viața cu adevărat, a fost pentru noi un model de comportament, iar momentele petrecute împreună ne vor rămâne veșnic în amintire.

 

Născută pe 21 decembrie 1935, la Orhei, în Basarabia, Stela Popescu și-a început activitatea uimitoare în anul 1958. La începutul carierei a oferit momente de bucurie spectatorilor de la Teatrul din Brașov. Admiratorii săi au putut să o vadă apoi și la Teatrul de Comedie din București, dar mai ales la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”,  loc în care a descrețit frunțile oamenilor în spectacole memorabile, care au stârnit râsete și multe emoții. Iubitorii de teatru umpleau sălile ca să o vadă, să se bucure împreună cu ea de momentele frumoase ale vieții.

 

A debutat în cinematografie în anul 1958 cu pelicula „Alo? Ați greșit numărul”, iar în total a jucat în peste 25 de filme. Marea actriță, o adevărată stea a teatrului românesc, rămâne în inimile românilor și cu celebrele momente umoristice create împreună cu Alexandru Arșinel.

 

Cu durere în suflet, suntem alături de familia Steluței noastre. Ne luăm rămas-bun de la Stela Popescu, marea actriță, care a fost mereu alături de noi. Chiar dacă pare greu, vă îndemnăm să nu fiți triști. Stelei Popescu nu i-ar fi plăcut asta. Ea și-ar fi dorit să vă amintiți cu drag de momentele ei vesele, de felul ei optimist de a privi viața, iar în loc de flori, oferiți-i în gând un buchet de aplauze.

 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending