Connect with us

Emisiuni

 „E cel mai grav lucru ce se poate întâmpla” – Ce a făcut câștigătoarea acestei săptămâni la Mâncare?

Published

on

Foto Credit: ACASA
Reclame

Vineri seară s-a încheiat o luptă aprigă pentru premiul de 5.000 de lei și titlul de „Cea mai bună gazdă a unei petreceri la cină”. De luni până vineri, de la ora 20:00, pe Acasă, Bianca, Andreea, Roxana, Cristian și Bogdan au scos la înaintare cele mai delicioase preparate și aptitudinile lor de a menține o atmosferă plăcută, totul pentru a câștiga seria Mâncare pe care de săptămâna aceasta. Învingătoarea a fost Roxana, cu un total de 67 de puncte.

Meniul concurentei a constat în cigars cu sos de iaurt și mentă, miel cu bulgur și smochine cu nucă fierte în șerbet. Felurile de mâncare originare din Orientul Mijlociu au fost profund apreciate de invitați: „Starterul arăta perfect”, „Roxana a fost impecabilă!” au fost câteva dintre remarcile acestora.

În ciuda atenției sporite la detalii de care a dat dovadă, Roxana a produs o gafă de zile mari: a servit desertul Andreei cu un fir de păr în el! „Roxana, de ce nu ți-ai strâns părul? Ai gătit atât de bine și ai fost atentă la atât de multe lucruri…”, a mustrat-o invitata, căreia i s-a tăiat instant pofta de mâncare. Mai mult decât atât, Andreea a cules un fir de păr și din farfuria gazdei, ce se pregătea să guste preparatul dulce. Prin urmare, dublul accident le-a stricat apetitul tuturor concurenților.

Bianca i-a ținut isonul concurentei revoltate și a ținut să își exprime părerea despre situația neplăcută: „E cel mai grav lucru ce se poate întâmpla”, a fost explicația femeii, ce este cofetar și știe cât de rău poate afecta o astfel de întâmplare imaginea bucătarului.

Deși a fost aspru taxată de Andreea, Roxana tot a reușit să strângă cel mai mare număr de puncte și implicit, să câștige titlul de „gazdă perfectă”: „Mă simt emoționată. Mă bucur tare mult că s-au simțit bine la mine. Chiar mi-ar plăcea să mai veniți pe la mine și să stăm pe îndelete toată seara”, a declarat câștigătoarea seriei de cine de săptămâna aceasta.

O nouă cursă către titlul de gazdă perfectă începe în doar două zile. Pentru a vedea ce surprize vor pregăti noii concurenți și ce feluri de mâncare delicioase vor prepara, urmăriți Mâncare pe care, de luni până vineri, începând cu ora 20:00, Acasă. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending