E combinație, e Las Fierbinți! Diseară, începe un nou episod al super serialului de comedie - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Seriale

E combinație, e Las Fierbinți! Diseară, începe un nou episod al super serialului de comedie

Published

on

Foto Credit: PRO TV

O nouă săptămână, o nouă șansă la pățanii de neratat în cel mai iubit sat din România! În Fierbinți, treaba e în toi, iar cei mai simpatici vecini sunt puși pe fapte mari: Giani e gata să devină agricultor, Dorel să-i arate lui Giani că e mai bun ca el la cultivat, iar Dalida să facă om din nepotul ei, Auraș, venit în vizită. Pe toate le vedem de la 20:30, doar pe PRO TV, în primul episod al săptămânii.

Treaba e clară: Giani are o idee ce nu poate fi ratată: ”Vreau să mă apuc de muncă. Mă fac agricultor că am auzit că se plătește bine”. Evident, ca să-și ducă planul la capăt are nevoie de ajutor. La cine va apela, dar mai ales ce tertipuri va încerca pentru a fi susținut în planurile lui, rămâne de descoperit.

În paralel, Dorel are și el o idee de muncă. Motivul? L-a auzit pe Giani și e supărat că nu l-a inclus în planurile lui. Oare ce revanșă a pregătit?

Robi va fi și el foarte ocupat. Vrând să-l viziteze pe Brânzoi, îi găsește acolo pe Ardiles și Rață… care pare că mută o parte din mobila vecinului. Dar ce planuri au în realitate cu obiectele din casă?

Nici pentru Dalida nu se anunță seară ușoară. În vizită la ea s-a aflat Auraș, simpaticul ei nepot, pasionat nevoie mare de cărți și citit. Se pare că tânărul se regăsește mai tare în basme decât în realitate: ”Oamenii din cărți sunt mai buni ca oamenii din realitate”. Și tocmai asta va încerca să-i învețe și pe cei din Fierbinți. Sunt ei pregătiți pentru Auraș și povețele lui?

Noul sezon Las Fierbinți este disponibil online și pe VOYO, unde fiecare episod poate fi urmărit în avans cu 7 zile.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending