E! Entertainment a pregătit surprize şi premiere în luna Februarie! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Grila de programe

E! Entertainment a pregătit surprize şi premiere în luna Februarie!

Published

on

Foto Credit: E! Entertainment

RADAR DE MEDIA vă prezintă grila de programe și recomandările din luna Februarie 2021 pentru postul E! Entertainment.

 

 

Vino alături de E! pe covorul roșu de la ediția din 2021 a Premiilor Golden Globe, evenimentul anual care celebrează elita industriei filmului și a televiziunii. Vom aduce pe micile ecrane cel mai bun conținut posibil despre ținutele starurilor ce vor defila pe covorul roșu. LIVE FROM THE RED CARPET: THE 2021 GOLDEN GLOBE AWARDS se vede pe 1 MARTIE, de la 1:00 am.

 

CELEBRITY GAME FACE revine din 15 ianuarie, vinerea, de la ora 23:00

Perechea va ghida, pentru o seară, trei echipe formate din câte doi coechipieri celebri, prin provocări ridicole și extrem de distractive. Toată lumea participă la provocările inedite lansate de familia Hart, spre exemplu “Big Facts”, în cadrul căreia un coechipier trebuie să ghicească dacă partenerii lor au luat sau nu parte la anumite situați amuzante, “Read My Lips”, o probă în care partenerii sunt provocați să citească pe buze, dar și “Booty Shake”, în cadrul căreia participanţii trebuie să golească o cutie cu mingiuțe folosind doar mișcările corpului. La finalul serii, fiecare cuplu va dona câștigul unei cauze caritabile aleasă de ei și doar echipa câștigătoare va primi trofeul Hart of a Champion – o statuetă aurie a lui Kevin Hart bebeluș!

TOTAL BELLAS, Sezonul 6, duminica, de la 22:00, finalul sezonului pe 14 februarie

Gemenele Nikki și Brie Bella și-au construit împreună viața și cariera, dar nimic din ce au trăit până acum nu le-a pregătit, nici pe ele nici pe bărbații din viața lor, pentru perioada în care au fost amândouă însărcinate. Surorile Bella sunt însărcinate și viețile tuturor sunt pe cale să se schimbe!

E! NEWS: DAILY POP, marţi – sâmbătă, de la ora 16:00

Lilliana Vazquez, Victor Cruz și Scott Tweedie aduc savoare zilei cu cel mai interesant mix de știri despre vedete, momente relevante din pop culture, pe care vei vrea să le discuți cu prietenii tăi și interviuri cu celebrități.

NIGHTLY POP, miercuri – sâmbătă, de la 00:00

Atenție, Hollywood! Nightly Pop este cu ochii pe tine! Cele mai savuroase comentarii despre evenimentele săptămânii din pop culture sunt livrate de echipa Nightly Pop! Fără filtru, surprinzătoare și mereu scandaloase, nu pierde știrile săptămânii, luna aceasta la E!

Advertisement

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending