E oficial, Yanni vine la Bucuresti! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Spectacole

E oficial, Yanni vine la Bucuresti!

Published

on

Daca  in urma cu o saptamana, Asociatia Culturala Maria Domina si Agentia Vreau Bilet faceau demersuri pentru a-l aduce la Bucuresti pe celebrul pianist si compozitor grec Yanni, iata ca organizatorii pot exclama „Evrica”! Discutiile cu managementul artistului s-au concretizat, astfel ca Yanni, alaturi de orchestra sa, va sustine un concert absolut sublim in capitala, mai exact la Zone Arena,  pe data de 13 septembrie, ora 20.00.

Ma mult decat atat! Agentia Vreau Bilet da startul vanzarilor pentru acest eveniment cu o oferta de nerefuzat: “Stim ca sunt foarte multi cei care iubesc muzica lui Yanni. Prin urmare, ne-am propus sa oferim clientilor care vor sa isi asigure din timp prezenta la acest concert si care nu vor sa rateze oportunitatea de a fi martorii unei eveniment deosebit o reducere de 10% la achizitionarea a 4 bilete, oferta fiind valabila pana la data de 20 mai”, spune Pepino Popescu.

Biletele au preturile cuprinse intre 100 si 350 de lei, in functie de categoria de loc si au fost puse in vanzare in reteaua Vreau Bilet  – Unirea Shopping Center – et. 2, Carrefour Feeria – Baneasa Shopping City, iar pentru rezervari puteti accesa www.vreaubilet.ro.

Yanni, pe numele sau adevarat, Yiannis Hrysomallis, este de origine greaca si un muzician extrem de apreciat la nivel mondial. Cu numeroase albume si hituri la activ, spectacolele sale constituie o adevarata explozie de pasiune si talent oferind o experienta muzicala desavarsita auditoriului. Chiar si acum, la trei decenii de cariera bogata si varsta de 57 de ani, compozitorul declara ca se afla “in permanenta in cautarea urmatoarei etape a evolutiei sale, caci dedicandu-si atatia ani acestei arte, e obligatoriu sa o mentii, sau cel putin sa te autodezvolti tu, ca si artist”.

Yanni este recunoscut pentru talentul lui de a cânta la pian, clape, dar si drept compozitor desăvârsit. A obţinut nominalizări la premiile Grammy pentru albumul Dare to Dreamin 1992, urmând In My Time in anul 1993. De-a lungul timpului, Yanni a acumulat mai mult de 35 albume de platină şi de aur, la nivel mondial, cu vânzări totale de peste 20 de milioane de exemplare.

Muzica lui a fost folosită pe scară largă în televiziune şi evenimente televizate sportive, inclusiv la Super Bowl, World Wide de Sport, US Open, Tour de France, Campionatele Mondiale de patinaj, Jocurile Olimpice, şi  ABC News.  Stilul său muzical este frecvent descris ca fiind “new age”, deşi el preferă termenul de „contemporan instrumental“.

Spectacolul face parte cadrul turneului Truth of Touch, itinerariu muzical ce se va desfasura in Mexic, Panama, SUA, Canada, China, Europa şi America de Sud si care va include si Romania.

Advertisement

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending