Connect with us

Emisiuni

E! urmăreşte în continuare povestea lui Nikki şi Brie în noul sezon din Total Bellas

Published

on

Staruri WWE, scriitoare în topul New York Times și antreprenoare, Nikki Bella și Brie Bella revin cu un nou sezon din Total Bellas, în premieră din 29 noiembrie, de la ora 22:00, la E! 

 

 

Sezonul acesta, Nikki și Brie se pregătesc pentru nașterea celor doi baieți și lansează biografia “Incomparable”, în care Nikki dezvăluie un secret pe care l-a ascuns timp de 20 de ani. Pe măsură ce Brie îi împărtășește lui Nikki experiența despre nașterea și viața alături de un bebeluș, emoții puternice din trecut ies la suprafață.

 

Brie încearcă să îi aducă împreună pe Nikki și JJ, fratele lor, în speranța că cei doi își vor rezolva divergențele. Iar ca și cum nu este suficient, frații află că mama lor, Kathy, are nevoie urgent de o operație pe creier. În ciuda a tot ce se petrece, surorile Bella găsesc timp să sărbătorească alături de familie și să analizeze dacă Phoenix este locul în care vor rămâne pentru totdeauna.

 

Total Bellas este produs de WWE și Bunim/Murray Productions. Gil Goldschein, Andrea Metz și Farnaz Farjam Chazan sunt producători executivi din partea Bunim/Murray Productions, iar Kevin Dunn și Chris Kaiser sunt producători executivi din partea WWE. Nikki Bella și Brie Bella sunt și ele producători executivi.

 

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending