Ea este cea care ia intrecut la notoritate in online pe Chefii de Cuțite! Nu o să-ți vină să crezi! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

Cu siguranţă aţi auzit măcar o dată numele Jamila. În vârstă de 35 de ani, Geanina Avram Staicu pe numele său real, se bucură de un succes răsunător în mediul online, datorită talentului său culinar. Food blogger-ul a reuşit, de-a lungul timpului, să impresioneze o comunitate uriaşă de oameni cu reţetele sale, dar, şi cu modul în care prepară simplu, chiar şi mâncărurile complicate, scrie cancan.ro.

Geanina Avram Staicu nu a fost întotdeauna pasionată de bucătărie. A urmat studiile la Facultatea de Relații Publice, însă în anul 2012, o vizită la familia soţului său, în Maroc, i-a schimbat complet viaţa. Atunci i-au venit două idei care au ajutat-o să înceapă proiectul culinar.


Jamila
 nu s-a gândit nicio secundă la succesul pe care îl are în prezent. Căsătorită cu un marocan, pe care l-a cunoscut în anii studenţiei, ea a început să gătească în glumă și a combinat, iniţial, rețetele bunicii din Oltenia cu condimentele descoperite la soacra din Maroc.

„Jamila Cuisine s-a născut în 2012, la scurt timp după una din vacanțele mele în Maroc. Soțul meu este marocan, iar ideea mi-a venit din dorința mea de a face mâncarea marocană populară și în România.

Eram atât de fascinată de condimente și de gustul mâncărurilor marocane, încât voiam ca și românii să le descopere. Numele „Jamila” vine de la familia soțului meu.

Una dintre mătușile lui nu putea să-mi pronunțe numele, așa că mă tot striga Jamila.

Atunci când a trebuit să dau un nume blogului, Jamila mi s-a părut potrivit, având în vedere că eu voiam să prezint mâncare marocană”, a povestit aceasta, într-un interviu pentru Practic în bucătărie.

Această rețetă are peste 7 milioane de vizualizări

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending