Ea este fata pentru care vrea să se cuminţească Bendeac! Uite ce declaraţii îi face la Românii au artişti! (galerie foto) - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Ea este fata pentru care vrea să se cuminţească Bendeac! Uite ce declaraţii îi face la Românii au artişti! (galerie foto)

Published

on

Mâine, de la 20.30, “Românii au artişti” ia startul la Antena 1, un show inedit ce poartă semnătura actorului Mihai Bendeac. Întâlnire între generaţii de artişti, spectacol total cu umor, muzică şi dans, divertisment vintage, ţinute din anii ’70 şi transmisie alb negru, acestea sunt datele cheie ale unei emisiuni pe care este imposibil să nu o îndrăgeşti. Acolo, chiar la filmările pentru “Românii au artişti”, actorul pare să fi găsit şi fata care să-l facă să se aşeze la casa lui. Îndrăgostit lulea, Bendeac a alergat-o pe frumoasa brunetă prin tot platoul emisiunii, încercând să o cucerească, i-a vorbit şi i-a cântat, deşi camerele l-au surprins în timp ce îi fugeau ochii la dansatoarele din corpul de balet. Se “cuminţeşte” unul dintre cei mai râvniţi burlaci din România? Uite ce declaraţii i-a făcut frumoasei brunete!

“Vorbeşte lumea că-s ştrengar, dar nu-i deloc adevărat. De când te-am cunoscut pe tine, sunt cel mai liniştit băiat. Chiar dac-am fost cândva ştrengar, mărturisesc, îmi pare rău. Am tot umblat hai hui prin viaţă, dar m-am schimbat de dragul tău” i-a cântat Mihai Bendeac. Cu siguranţă, “Ştrengarul” este unul dintre cele mai îndrăgite şlagăre autohtone, iar carismaticul actor a reuşit să intre perfect în acest rol pentru “Românii au artişti”, dând viaţă unui scenariu cuceritor alături de colega sa.

Cât despre versurile piesei “Ştrengarul”: “Am cântat pentru ”Românii au artişti” o piesă ale cărei versuri (nu) mi se potrivesc. :)” a scris actorul pe contul său de Facebook.

Cum s-a descurcat Mihai Bendeac în rolul îndrăgostitului ştrengar, rămâne de văzut miercurea aceasta, de la 20.30, în prima ediţie “Românii au artişti” numai la Antena 1.

Tot în această ediţie, telespectatorii îi vor vedea pe Mihai Bendeac şi CRBL într-un duet inedit “Mă dusei la târg” sau pe Delia şi Angela Similea interpretând împreună “Casa mea”, iar surprizele nu se opresc aici. O serie de sketch-uri savuroase îi aşteaptă pe cei de acasă, precum “Numele la nuntă”, “În lojă” sau “Să nu fim geloşi”.

După ce a readus în casele românilor lumea fascinantă a teatrului, cu actorii ei mari şi spectacole savuroase, Antena 1 se pregăteşte de un nou proiect la fel de ambiţios precum TEATRU TV. Succesul TEATRU TV este dovada că românii îşi iubesc artiştii, valorile, iar începând de miercuri, 10 aprilie, Antena 1 va reuni cei mai iubiţi artişti din România într-o abordare inovatoare.

Cuvintele cheie ale showului care va debuta mâine pe micile ecrane sunt: întâlnire între generaţii de artişti, spectacol total cu umor, muzică, dans şi dacă până în acest punct datele problemei sunt familiare, “Românii au artişti” plusează cu divertisment vintage, ţinute din anii ’70 şi transmisie alb negru! În spatele acestui proiect se află actorul Mihai Bendeac, pe care telespectatorii îl vor descoperi în noi şi noi roluri.

“Românii au artişti” nu înseamnă însă doar reîntoarcerea la o perioadă şi o generaţie de valoare a scenei româneşti, ci aduce în faţa telespectatorilor o întâlnire extrem de actuală. Generaţia de aur întâlneşte artiştii noii generaţii reeditând într-o interpretare proaspătă marile succese ale acelei perioade: momente de umor savuroase şi melodii cunoscute şi îndrăgite.

Advertisement

 

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending