Connect with us
Avatar

Published

on

La trei luni de la divorţ, Andrei Zaharescu a uitat-o pe Andreea Berecleanu şi şi-a regăsit fericirea în braţele avocatei Cosmina Ionescu, potrivit revistei Ciao!

Cosmina Ionescu

Cei doi au fost surprinşi împreună când ieşeau de la un concert şi când au plecat într-un wekeend romantic la munte.

Femeia care l-a vrăjit pe Zaharescu este, cu siguranţă, o femeie de carieră, la fel ca fosta soţie a acestuia, ştirista Andreea Berecleanu.

Cosmina Ionescu (34 de ani) este avocat Asociat şi Coordonator al Departamentului de Consultanţă pentru afaceri din cadrul Giurgiu&Asociaţii. Ca avocat, Cosmina s-a implicat în numeroase proiecte de drept corporativ, drept comercial şi probleme de acţionariat, drept bancar şi financiar, IT/sectorul IP şi Telecom, fuziuni şi achiziţii, privatizare sau proiecte imobiliare complexe.

Noua iubită a lui Zaharescu vorbeşte fluent engleză şi franceză şi a studiat în străinătate, printre altele la Facultatea Internaţională de Drept Comparat din Strasbourg, Franţa, Academia de Drept Internaţional din Haga, Olanda.

Este membră a Baroului Bucureşti, a Uniunii Naţionale a Barourilor din România, a Camerei Naţionale a Consilierilor în Proprietate Industrială din România, a Oficiului European pentru Armonizarea Pieţei Interne.

Se pare că iubita lui Andrei Zaharescu îşi ghidează viaţa după motto-ul: „I have no idols. I admire work, dedication and I bid on my commitment for excellence”/ „Nu am idoli. Admir munca, dedicaţia şi fac totul pentru excelenţă”.

Pe lângă dedicarea pentru viaţa profesională, cele două doamne care i-au marcat destinul lui Zaharescu mai au în comun şi aspectul fizic, asemănarea dintre cele două fiind izbitoare. Coafura, zâmbetul şi privirea celor două doamne sunt doar câteva dintre asemănările care frapează încă de la prima vedere.

Se pare că iubita lui Zaharescu are toate şansele să-i cucerească pe copii acestuia, având în vedere că i-ar putea uni dragostea pentru cai.

Cosmina Ionescu mărturisea într-un interviu acordat gândul.ro că pentru a se relaxa călăreşte.

“Când am senzaţia că se dărâmă lumea, TVA mai mare, criză şi celelalte, vin aici şi mă urc pe Eneas al meu şi într-o oră, cât călăresc, e deconectare totală. Luni dimineaţa plec la serviciu cu bateriile pline”, spunea aceasta Cosmina Ionescu.

Sursa: Click!

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending