Connect with us

A-Z NEWS

EBU îi cere premierului Victor Ponta să susţină Televiziunea Română pentru a nu intra în insolvență

Published

on

European Broadcasting Union (EBU) îi cere lui Victor Ponta să ia măsuri în ceea ce priveşte situaţia dificilă în care se afla Televiziunea Romană şi să nu declanşeze procedura de intrare în insolvenţă a TVR, informează Mediafax.

Jean-Paul Philippot, preşedintele European Broadcasting Union, şi Ingrid Deltenre, directorul general al EBU, i-au trimis o scrisoare oficială premierului Victor Ponta în care îşi arată îngrijorarea faţă de situaţia financiară în care se află în prezent Societatea Română de Televiziune (SRTv).

Scrisoarea este trimisă şi în atenţia preşedintelui României, Klaus Iohannis. Totodată, mesajul a fost primit de Stelian Tănase, preşedintele-director general al SRTv, Georgică Severin, preşedintele Comisiei pentru cultură şi media din Senat, Gigel-Sorinel Ştirbu, preşedintele Comisiei pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă din Camera Deputaţilor, şi de Anca-Elena Opriş, ambasadorul României în Confederaţia Elveţiană şi Principatul Liechtenstein.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Pagini: 1 2

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending