Connect with us
Avatar

Published

on

 

Cosmin Prelipceanu, realizatorul emisiunii „Jurnal de noapte” la Digi24 HD are in aceasta seara, de la ora 22.00, invitati de seama- echipa de gimnastica feminina a Romaniei, medaliata cu aur la campionatele europene de la Bruxelles.

 

Intr-un dialog sincer Octavian Bellu, Mariana Bitang si cele 5 gimnaste campioane europene povestesc cum arata viata de zi cu zi a unei sportive de performanta, sportiva ce-si doreste titlul european mai mult decat recompensele financiare. „Banii sunt importanti, nu o sa fim meschini sa spunem ca nu. Cand te duci la piata cumperi cu bani nu cu medalii.

Insa gimnastele stiu ca daca faci perfomanta si aduci cat mai multe medalii tarii vei primi o renta viagera consistenta. Suntem printre putinele tari din lume care ne recompensam astfel sportivii. Si apoi mai e vorba si de ambitia fiecareia.”, marturiseste Mariana Bitang.
In Romania nu exista, pentru gimnaste, o camera de recuperare asa ca fetele folosesc inca metode invechite pentru a-si reveni in forma. Octavian Bellu i-a povestit lui Cosmin Prelipceanu cum si-a pus fetele pe picioare la Bruxelles.

„Aveam un fel de tomberon, pe care nu l-am mai dat inapoi, l-am umplut cu gheata in camera de hotel, le-am pus pe fete sa bage picioarele in el si asa si-au revenit. E drept altii au camere barice pentru recuperare, noi avem ambitie.”, spune antrenorul.
Alaturi de cei doi, gimnastele medaliate la Campionatele Europene povestesc, in premiera pentru „Jurnalul de noapte”, cum au fost primite de catre apropiati, ce le face fericite si ce-si doresc de la Olimpiada de la Londra.

Cosmin Prelipceanu, gazda emisiunii „Jurnalul de noapte”, a aflat, intr-un interviu sincer si emotionant, care este secretul echipei de aur a Romaniei, ce sta in spatele concentrarii maxime a fetelor in timpul exercitiilor si care este solutia pentru un viitor de aur al gimnasticii romanesti. Telespectatorii vor urmari, in aceasta aseara, de la 22.00, la Digi24 HD, in cadrul emisiunii „Jurnalul de noapte”, un interviu special cu fetele de aur ale gimnasticii romanesti.

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending