Connect with us

Premieră TV

Echipa Hudson și Rex revine la DIVA cu sezonul 3! Află aici data premierei!

Published

on

Foto Credit: DIVA

            Îndrăgitul serial de acțiune Hudson și Rex se întoarce la DIVA cu sezonul 3, premieră în România, din 31 august. Îi puteți vedea pe Detectivul Charlie Hudson (John Reardon) și coechipierul său Rex (Diesel vom Burgimwald) investigând cazuri noi, în câte două episoade, în fiecare marți, de la ora 21:00!

 

Lansat în 2021, sezonul trei începe prin a răspunde la întrebarea cum s-au cunoscut cei doi, Hudson și Rex. Cu mult timp în urmă drumurile celor două personaje s-au intersectat când au investigat un caz de răpire cu o miză mare. Astfel, primul episod este dedicat rememorării începutului colaborării dintre cei doi parteneri și este un omagiu adus loialității animalelor de companie.

 

Filmat în Newfoundland, Canada, în timpul pandemiei, noul sezon are mai multe scene în aer liber, cascadorii și peisaje deosebite pentru că cei doi parteneri investighează cazuri în pădure, în nemiloasa tundră, la malul oceanului, chiar și în apă. Diesel vom Burgimwald, câinele ciobănesc german, interpret principal al lui Rex și în acest sezon, împreună cu cele două dubluri ale sale, s-au adaptat repede la noile protocoale de pe platourile de filmare impuse de pandemie și au învățat să fie și mai atenți la vocile din jurul lor.

 

Noile cazuri trimit echipa de detectivi în căutarea unui deţinut care a scăpat, iar Charlie și Rex devin ostatici. Dar, când un pericol mai mare se întrevede, Charlie și cel care îl ține captiv trebuie să își unească forțele dacă vor să supraviețuiască cu toții. Noul sezon aduce cazuri tot mai complexe, care îi fac să se bazeze tot mai mult pe relația dintre ei și să se susțină reciproc, chiar și atunci când urme din ADN-ul lui Rex sunt găsite la locul faptei!

 

Și pentru că ne plac veștile bune, producătorii au anunțat că serialul a fost reînnoit cu sezonul 4. Nu ratați cele două ceasuri pline de investigații și acțiune canină, în serile de marți, de la ora 21:00, la DIVA.

Advertisement

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending