Echipa RATB vine in platoul emisiunii BRAVO ROMANIA! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Cea de-a doua ediție a show-ului „Bravo, România!” aduce pe scenă marți, 12 aprilie, de la 20.30, alte trei echipe din domenii diferite care dansează și cântă pentru o cauză nobilă. Angajații de la RATB se vor înfrunta în versuri și coregrafii speciale cu o echipă de oameni de finanțe de la Kiwi Finance și o alta de specialiști de la Tymbark. Fiecare va trece de la meseria pe care o practică zi de zi la scena care cere dezinvoltură și talent, totul cu un scop caritabil.

Tehnicieni, sudori, vatmani sau impegați de mișcare, angajații de la RATB s-au implicat trup și suflet pentru a ajuta un coleg a cărui fetiță de 11 ani a fost diagnosticată cu tetralogie fallot. Ore întregi de repetiții, mișcări de dans exersate cu precizie, dar și ore de canto, toate au făcut parte din programul zilnic al RATB-iștilor pe perioada filmărilor. Telespectatorii Antena 1 vor afla marți seară și care este imnul RATB, compus special pentru emisiunea „Bravo, România!” de unul dintre ei, vatman de meserie, imn pe care echipa îl va prezenta în fața juraților Mihai Petre, Mirabela Dauer, Răzvan și Dani.

Sunt ași la cifre, dar marți trebuie să arate că sunt și artiști. Echipa Kiwi vine la „Bravo, România!” cu o misiune clară: aceea de a face o faptă bună și a ajuta o fetiță de 10 ani, supranumită și „fetița Picasso”. Aceasta pictează pentru a strânge banii necesari tratamentului de care are nevoie, ea fiind diagnosticată cu trombofilie severă cu trei mutaţii genetice. De la experți de credite, la manageri și oameni de vânzări, membrii echipei Kiwi își unesc forțele pentru un musical surprinzător, cu care speră să ajungă în Finală.

De la birouri se vor ridica marți seară și angajații Tymbark, care au multe de oferit pe scena unde vor străluci ca niște adevărate staruri: energie, implicare și talent, toate vor fi cuvintele de ordine în echipa lor. Aceștia luptă la „Bravo, România!” pentru a sprijini Comitetul Național Paralimpic, care va participa în 2016 la Jocurile Paralimpice din Rio cu cea mai numeroasă echipă din istoria sa și va inta în competiție la cel putin șase categorii sportive, dar care are nevoie de fonduri pentru o pregătire coprespunzătoare.

Care dintre cele trei echipe va câștiga ediția și ce reacții vor stârni juraților cu numerele, dar și cazurile lor, telespectatorii Antena 1 vor afla marți, 12 aprilie, de la 20.30.  

TU ALEGI CASTIGATORII! VOTEAZA AICI! PREMIILE RADAR DE MEDIA 2016 

Liviu Varciu si Diana Munteanu - Bravo Romania, Antena 1 (3)

JURIUL BRAVO ROMANIA, ANTENA 1

JURIUL BRAVO ROMANIA, ANTENA 1

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending