Connect with us

Emisiuni

Echipa România, te iubesc! se mută în casă nouă!

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

           Echipa România, te iubesc! s-a întors la muncă, iar pentru respectarea distanțării sociale, jurnaliștii au primit un nou spațiu de lucru, pe care trebuie să-l amenajeze conform nevoilor. Au apelat la arhitectul de la Visuri la cheie, Alex Gavrilescu, să-i ajute să creeze un loc care să îmbine personalitățile tuturor și, totodată, să fie un mediu prielnic de lucru. 

 

 

Paula Herlo: „Echipa România, te iubesc! se mută în casă nouă. Am primit un spațiu interesant pe care am vrea să-l amenajăm în funcție de personalitățile noastre. O să primim sfaturi de la Alex Gavrilescu și sunt sigură că și voi, cei care vă întoarceți în perioada asta la birou, o să vă folosiți de aceste sfaturi și o să vă bucurați de ideile pe care o să le împărtășim unii altora.”

 

Alex Gavrilescu, arhitect Visuri la cheie: „În primul rând, e nevoie să ținem cont de lumină – e important, pe cât posibil, să fie naturală. De culoare, care să ne dea așa o stare de energie, să ne sporească cheful de lucru. De obicei, folosim culorile din spectrul solar, culori vii, muștar, orange, galben, pentru zona de pereți și e bine să echilibrăm cu ceva care să ne calmeze și asta, de obicei, apare în zona de relaxare. Separarea dintre voi este cu o zonă vegetală, iar în spate zona de relaxare.” 

 

Mai multe sfaturi din partea arhitecților de la Visuri la cheie sunt disponibile pe https://visurilacheie.protv.ro/diy.

 

Orice ajutor contează! Dacă știți o familie care are nevoie de echipa Visuri la cheie, ne puteți spune povestea, prin completarea formularului de aici: visurilacheie.protv.ro.

 

 

 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending