Echipa Visuri la cheie a construit o casă de la zero pentru doi frați încercați de viață - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Echipa Visuri la cheie a construit o casă de la zero pentru doi frați încercați de viață

Published

on

Condițiile greu de imaginat în care trăiau Alin și Cristi nu le-au dat de ales arhitecților de la Visuri la cheie. Din momentul în care au văzut unde stăteau și-au dat seama că trebuie să le construiască o casă de la zero și s-au pus imediat pe… demolat. După ce pereții locuinței în care au trăit s-au prăbușit chiar în fața lor, băieții și-au regăsi puterea să spere într-un nou început.

 

Alina și Valentin au vrut să păstreze o parte din vechea casă, parte care să le amintească fraților de momentele frumoase petrecute acolo, cu tatăl lor. Proiectul lor special a fost să integreze ușa, veche de un secol, în noul cămin, iar reacția lui Alin a demonstrat că au reușit: „Am recunoscut-o! Arhitecții au adus ușa la viață. Când o vedem, ne gândim la casa pe care o aveam înainte”, a spus Alin.

Emisiunea Visuri la cheie a fost lider de audiență pe segmentul publicului comercial, format din persoane cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, și a înregistrat 9.2 puncte de rating și 25.3% share.

O familie care a avut parte de Visuri la cheie în sezonul 2 a fost aseară la predarea casei, să le fie suport lui Alin și Cristi. Este vorba de familia Joița formată din cele trei surori, Adriana, Lorena și Corina, care au o poveste asemănătoare cu cea a băieților.

În urma cu 5 ani, Dragoș și colegii lui au construit prima casă de la zero, din istoria emisiunii, pentru Adriana, Lorena și Corina: „Viața ni s-a schimbat de când am auzit prima oară Visuri la cheie. Ni se spunea că e casa noastră, iar nouă nu ne venea să credem. Simțeam că trăim un vis. Mesajul nostru pentru Alin și Cristi este să fie puternici, să nu uite că sunt frați și să se gândească că tatăl lor este alături de ei”, a povestit sora cea mare.

Echipa Visuri la cheie crede în oameni, este pregătită să urce în autocar și să pornească spre îndeplinirea unui nou vis.

 

Advertisement

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending