Connect with us

Visuri la cheie a prezentat aseară povestea tristă a unei mame care a luptat în permanență și a renunțat la o carieră strălucită în handbal doar pentru fiica ei. Dragoș Bucur, Alina Vîlcu, Adela Pârvu și Andrei Samoil au reușit în numai șapte zile să transforme complet un apartament de două camere și să aducă fericire în casa și în sufletele celor două.

Ce audienta a inregitrat show-ul? 

Pe întreaga durată de difuzare, 20:30 – 22:34, la nivel național, 1.3 milioane de telespectatori au trăit emoția unui vis împlinit în cea de-a șasea ediție Visuri la cheie. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, Visuri la cheie a fost lider de audiență, obținând 9.1 puncte de rating și 21.8% share.

Adina și Ana, fiica ei de 10 ani, duc o viață plină de neajunsuri și tristețe. Fetița s-a născut cu probleme cardiace, care s-au agravat în timp, și, cu toate că a fost operată și a urmat nenumărate tratamente, boala nu a fost vindecată. În același an în care cea mică a fost operată, tatăl ei a cerut divorțul, iar Adina a fost lăsată să se descurce singură cu toate greutățile.

După ani de mariaj, el a devenit un om violent cu mama si fetița. A fost o perioadă care a marcat-o pe copilă și a fost trimisă la consiliere psiholgică pentru a putea depăși traumele. În ciuda tuturor problemelor, Ana este un copil model, participă la toate concursurile școlare și are rezultate excelente, obținând de fiecare dată premii și medalii. Își petrece timpul liber citind, iubește cărțile și se regăsește în romanele cu Harry Potter.

Dragos Bucur si echipa VISURI LA CHEIE, reality show, PRO TV

Dragos Bucur si echipa VISURI LA CHEIE, reality show, PRO TV

Cea mai mare dorință a Adinei și Anei este aceea de a avea o locuință luminoasă, în care să-și poată forma amintiri noi, frumoase și să trăiască fericite împreună.

Momentul în care echipa Visuri la cheie a sunat la ușa lor a fost unul extrem de emoționant, dar și amuzant pe alocuri. La început au crezut că totul e o glumă, însă când au aflat că Dragoș, Alina, Adela și Andrei au ajuns la ele pentru a le oferi o șansă la o viață mai bună, ele au izbucnit în lacrimi și s-au îmbrățișat.

Renovarea apartamentului a fost o adevărată provocare pentru echipa de arhitecți, deoarece este vorba de locuință mică, în care ei și-au dorit să redea cât mai bine pasiunile celor două, dar și să șteargă toate amintirile neplăcute.

Timp de șapte zile, Adina și Ana au mers într-o vacanță la munte, au fost la cursuri de echitație, iar Dragoș Bucur le-a făcut o surpriză de proporții și a organizat o lansare de carte pentru cea mică. Au mers împreună la o librărie și, uitându-se printre cărți, au remarcat cartea scrisă chiar de Ana. Momentul a fost unul plin de emoție și bucurie, iar colegii fetei au fost alături de ea, au aplaudat-o și au felicitat-o.

DRAGOS BUCUR VISURI LA CHEIE - PRO TV

DRAGOS BUCUR
VISURI LA CHEIE – PRO TV

[nextpage title=”detalii pe urmatoarea pagina!”]

În timp ce Adina și Ana erau în vacanță, zeci de voluntari și constructori și-au făcut loc în micuțul apartament de două camere și au muncit împreună cu echipa Visuri la cheie pentru a împlini un vis în timp record. Alina, Adela și Andrei au făcut tot posibilul să realizeze un spațiu perfect pentru cele două, plin de culoare, de viață și lumină.

Andrei a fost copil până la capăt și s-a lăsat vrăjit de povestea preferată a Anei, pe care a transpus-o în camera acesteia. Pentru că micuța e fan Harry Potter, arhitectul i-a realizat o oglindă magică în care toți cei care se uită nu-și văd chipul, ci își pot vedea cele mai puternice și ascunse dorințe.

Totul cu o inscripție specială, care se citește invers. Pe lângă acest lucru, fetița are în camera ei și o mătură zburătoare care se transformă în leagăn. Mobila și decorațiunile au fost alese în același stil, pentru a o ajuta pe Ana să-și continue povestea zi de zi. Și restul casei arată acum spectaculos: living-ul este viu, cu elemente din natură, multe flori, fluturi, culori contrastante, tablouri care să le amintească celor două de vacanță, de momentele frumoase petrecute împreună și de mare.

Echipa Visuri la Cheie - Dragos, Adela, Alina si Andrei

După cele șapte zile, Ana și Adina au revenit acasă unde au găsit un loc exact așa cum și-l doreau, casa pe care au visat-o întotdeauna. După atâția ani de suferință, mama și fiica au în sfârșit un loc al lor, în care vor trăi fericite de acum înainte.

Până acum, această locuință era doar o dorință pentru ele, dar aseară aceasta a devenit realitate cu ajutorul oamenilor, care au muncit încontinuu timp de șapte zile, pentru a le ajuta pe cele două să aibă o viață mai frumoasă.

Miercurea viitoare, de la 20:30, Visuri la cheie aduce o nouă poveste incredibilă și o renovare în timp record, care va schimba destinul unei familii greu încercate de viață.

Comentarii

Analize

AUDIENTE TV: Survivor Romania, cel mai urmarit show in intreaga tara si la orase

Avatar

Published

on

Foto Credit: KANAL D

Apropierea finalei „Survivor Romania”, reality-ul prezentat de Dan Cruceru, la Kanal D, atrage tot mai mult interes din partea telespectatorilor din toate categoriile monitorizate. Publicul traieste la cote maxime alaturi de concurenti orice experienta de la „Survivor Romania”, iar aceast lucru este evident si in cifrele de audienta obtinute de celebra productie.

Editia de aseara „Survivor Romania” a plasat Kanal D pe primul loc la nivelul publicului national si la orase, interesul pentru competitia din Republica Dominicana fiind unul urias. Conform datelor furnizate de Kantar Media Romania, in intervalul difuzarii emisiunii s-au inregistrat 8,6% Rating si 18,8% Share, pe targetul National, si 7,3% Rating cu 16,8% cota de piata, pe targetul All Urban.

Cifrele de la nivelul Publicul Comercial au plasat statia pe locul doi, cu 5,5% Rating si 15,8% cota de piata.

1.510.000 de telespectatori au urmarit, in medie, in fiecare minut al difuzarii, reality-show-ul difuzat de Kanal D aseara, minutul de aur, inregistrat la 21:59, adunand in fata micilor ecrane 1. 848.000 de fani „Survivor Romania”.

 

Marea Finala „Survivor Romania” va putea fi urmarita sambata, 30 mai, de la ora 20:00, la Kanal D, iar castigatorul va fi desemnat, in direct, prin votul publicului.

 

Audiente „Survivor Romania” 24.05.2020; sursa: Kantar Media Romania

 

NationalChannelsRtg%Shr%Rtg(000)
 Kanal D8,618,81510
 Pro TV6,514,21141
 Antena 14,19,0721
SURVIVORRomania TV3,88,3662
20:04-23:05Prima TV3,27,0562
 Antena 32,24,7381
 TVR 21,84,0320
 TVR 11,73,7299
 National TV1,02,1168
 Digi 240,71,5118

 

 

All UrbanChannelsRtg%Shr%Rtg(000)
 Kanal D7,316,8693
 Pro TV6,414,7606
 Romania TV3,88,8362
SURVIVORAntena 13,68,3343
20:04-23:05Antena 32,76,1253
 Prima TV2,45,7233
 TVR 21,63,7154
 TVR 11,43,2132
 National TV0,92,186
 Digi 240,81,978

 

Comentarii

Continue Reading

Analize

A început votarea pentru premiul de originalitate la Românii au talent! Show-ul, lider de audienta!

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Concurenții care au impresionat de-a lungul acestui sezon prin unele dintre cele mai surprinzătoare momente văzute în competiție au intrat aseară în lupta pentru premiul de originalitate! Telespectatorii s-au putut bucura de un spectacol pe cinste în care și-au făcut loc acrobațiile, contorsionismul, dansul, poezia și muzica.

 

De aseară și până joi, 28 mai, cei 22 concurenți pot fi votați pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, cât și prin sms la numărul 1264, unde limita de voturi este de 10 mesaje/concurent. Cine va câștiga premiul de 10.000 euro, vom afla în marea finală!

Românii au talent a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public! La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 9.0 puncte de rating și 31.1% share față de televiziunea de pe locul secund care a obţinut doar 5.0 puncte de rating și 17.1% share.

Peste 2.1 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 22:13, mai mult de 3 milioane de români se uitau la PRO TV.

Cei 22 concurenți care luptă pentru premiul de originalitate sunt: Kiriku Brothers, Anastasia Ciobanu, Vlad Ciobanu, Tumar KR, Valentin Alexiu, Silviu Carabă, Bianca Purice, Patrizio Ratto, Cornel Hrișcă – Mun, Kseniya Simonova, Oleksandr Bozhyk, Kalashnyk Brothers, Ana Maria Bogza, Roman Kricheli, Laura Muruzuc, George Faining, Ștefan Simion, Nat&Jo, Ștefan Nistor, Mauricio Cugat – Desole, Oleg Shibetzchii & Timofey Lisovets și William Close & The Earth Harp Collective.

Vinerea viitoare, de la 20:30, emoțiile cresc pentru cei 10 concurenți care au obținut golden buzz în acest sezon. Ei se vor înfrunta în finală pentru marele premiu al sezonului 10 Românii au talent. 

Comentarii

Continue Reading

Analize

KANAL D a spulberat din nou audienta! Iata ce cifre a obtinut

Avatar

Published

on

Foto Credit: KANAL D

AudienteTV: Serialul “Ma numesc Zuleyha” cucereste tot mai multi privitori

 Kanal D a acaparat peste 20% cota de piata, pe doua targeturi, National si All Urban, in Prime Time

 Kanal D a inregistreaza in continuare cifre spectaculoase in audienta cu serialul “Ma numesc Zuleyha”. In intervalul difuzarii acestuia (20:00-22:00), statia s-a pozitionat pe primul loc la nivel national si la orase, cu peste 20% cota de piata. Astfel, s-au inregistrat urmatoarele valori, conform Kantar Media Romania: 10,3% Rating si 22,7% Share, pe target National, si 8,5% Rating si 20,1% Share, pe All Urban.

In ceea ce priveste publicul commercial (18-49 Urban), statia a inregistrat cifre ce au plasat-o pe locul doi in clasamentul audientelor, cu 5,6% Rating si 18,2% cota de piata.

Aproape doua milioane de telespectatori (1.806.000) au urmarit, in medie, in fiecare minut al difuzarii, episodul de aseara, in intervalul mai sus mentionat, iar minutul de aur  (21:16) a adunat in fata micilor ecrane peste doua milioane de fani ai productiei (2.108.000).

Incepand de saptamana viitoare, serialul “Ma numesc Zuleyha” va fi difuzat cinci zile pe saptamana,  de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

NationalChannelsRtg%Shr%Rtg(000)
 Kanal D10,322,71806
 Pro TV9,821,61714
 Antena 15,411,8940
BIR ZAMANLAR CUKUROVARomania TV2,04,4347
20:00-22:00Antena 31,83,9312
 National TV1,73,7291
 Prima TV1,12,5198
 TVR 11,12,5196
 Pro Cinema0,81,7139
 ETNO0,81,7133

All UrbanChannelsRtg%Shr%Rtg(000)
 Kanal D8,520,1812
 Pro TV8,319,5789
 Antena 15,011,7472
BIR ZAMANLAR CUKUROVAAntena 32,35,5221
20:00-22:00Romania TV2,25,3213
 National TV1,43,3135
 TVR 11,12,5102
 Digi 240,92,082
 Happy Channel0,92,082
 Pro Cinema0,81,872

Comentarii

Continue Reading

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0