Connect with us

Visuri la cheie a prezentat aseară povestea tristă a unei mame care a luptat în permanență și a renunțat la o carieră strălucită în handbal doar pentru fiica ei. Dragoș Bucur, Alina Vîlcu, Adela Pârvu și Andrei Samoil au reușit în numai șapte zile să transforme complet un apartament de două camere și să aducă fericire în casa și în sufletele celor două.

Ce audienta a inregitrat show-ul? 

Pe întreaga durată de difuzare, 20:30 – 22:34, la nivel național, 1.3 milioane de telespectatori au trăit emoția unui vis împlinit în cea de-a șasea ediție Visuri la cheie. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, Visuri la cheie a fost lider de audiență, obținând 9.1 puncte de rating și 21.8% share.

Adina și Ana, fiica ei de 10 ani, duc o viață plină de neajunsuri și tristețe. Fetița s-a născut cu probleme cardiace, care s-au agravat în timp, și, cu toate că a fost operată și a urmat nenumărate tratamente, boala nu a fost vindecată. În același an în care cea mică a fost operată, tatăl ei a cerut divorțul, iar Adina a fost lăsată să se descurce singură cu toate greutățile.

După ani de mariaj, el a devenit un om violent cu mama si fetița. A fost o perioadă care a marcat-o pe copilă și a fost trimisă la consiliere psiholgică pentru a putea depăși traumele. În ciuda tuturor problemelor, Ana este un copil model, participă la toate concursurile școlare și are rezultate excelente, obținând de fiecare dată premii și medalii. Își petrece timpul liber citind, iubește cărțile și se regăsește în romanele cu Harry Potter.

Dragos Bucur si echipa VISURI LA CHEIE, reality show, PRO TV

Dragos Bucur si echipa VISURI LA CHEIE, reality show, PRO TV

Cea mai mare dorință a Adinei și Anei este aceea de a avea o locuință luminoasă, în care să-și poată forma amintiri noi, frumoase și să trăiască fericite împreună.

Momentul în care echipa Visuri la cheie a sunat la ușa lor a fost unul extrem de emoționant, dar și amuzant pe alocuri. La început au crezut că totul e o glumă, însă când au aflat că Dragoș, Alina, Adela și Andrei au ajuns la ele pentru a le oferi o șansă la o viață mai bună, ele au izbucnit în lacrimi și s-au îmbrățișat.

Renovarea apartamentului a fost o adevărată provocare pentru echipa de arhitecți, deoarece este vorba de locuință mică, în care ei și-au dorit să redea cât mai bine pasiunile celor două, dar și să șteargă toate amintirile neplăcute.

Timp de șapte zile, Adina și Ana au mers într-o vacanță la munte, au fost la cursuri de echitație, iar Dragoș Bucur le-a făcut o surpriză de proporții și a organizat o lansare de carte pentru cea mică. Au mers împreună la o librărie și, uitându-se printre cărți, au remarcat cartea scrisă chiar de Ana. Momentul a fost unul plin de emoție și bucurie, iar colegii fetei au fost alături de ea, au aplaudat-o și au felicitat-o.

DRAGOS BUCUR VISURI LA CHEIE - PRO TV

DRAGOS BUCUR
VISURI LA CHEIE – PRO TV

[nextpage title=”detalii pe urmatoarea pagina!”]

În timp ce Adina și Ana erau în vacanță, zeci de voluntari și constructori și-au făcut loc în micuțul apartament de două camere și au muncit împreună cu echipa Visuri la cheie pentru a împlini un vis în timp record. Alina, Adela și Andrei au făcut tot posibilul să realizeze un spațiu perfect pentru cele două, plin de culoare, de viață și lumină.

Andrei a fost copil până la capăt și s-a lăsat vrăjit de povestea preferată a Anei, pe care a transpus-o în camera acesteia. Pentru că micuța e fan Harry Potter, arhitectul i-a realizat o oglindă magică în care toți cei care se uită nu-și văd chipul, ci își pot vedea cele mai puternice și ascunse dorințe.

Totul cu o inscripție specială, care se citește invers. Pe lângă acest lucru, fetița are în camera ei și o mătură zburătoare care se transformă în leagăn. Mobila și decorațiunile au fost alese în același stil, pentru a o ajuta pe Ana să-și continue povestea zi de zi. Și restul casei arată acum spectaculos: living-ul este viu, cu elemente din natură, multe flori, fluturi, culori contrastante, tablouri care să le amintească celor două de vacanță, de momentele frumoase petrecute împreună și de mare.

Echipa Visuri la Cheie - Dragos, Adela, Alina si Andrei

După cele șapte zile, Ana și Adina au revenit acasă unde au găsit un loc exact așa cum și-l doreau, casa pe care au visat-o întotdeauna. După atâția ani de suferință, mama și fiica au în sfârșit un loc al lor, în care vor trăi fericite de acum înainte.

Până acum, această locuință era doar o dorință pentru ele, dar aseară aceasta a devenit realitate cu ajutorul oamenilor, care au muncit încontinuu timp de șapte zile, pentru a le ajuta pe cele două să aibă o viață mai frumoasă.

Miercurea viitoare, de la 20:30, Visuri la cheie aduce o nouă poveste incredibilă și o renovare în timp record, care va schimba destinul unei familii greu încercate de viață.

Comentarii

comments

IN Trending