Connect with us

Spectacole

Echipa Visuri la cheie de la PRO TV aleargă duminica aceasta la Semimaratonul București!

Published

on

Reclame

Arhitecții Alina Vilcu și Omid Ghannadi și designerul de interior Adela Pârvu au început filmările pentru sezonul patru Visuri la cheie și fac echipă atât în cadrul emisiunii, pentru a schimba viețile unor oameni cu care viața a fost dură, cât și la Semimaratonul București, pentru a susține cauza organizației Hope and Homes for Children.

Cei trei își doresc să ajute cu fiecare ocazie, așa că vor alerga pe 14 mai pentru a le oferi copiilor din România șansa unui destin mai bun alături de familiile lor, ajutând la prevenirea separării celor mici de părinți. Banii strânși în urma donațiilor făcute vor fi folosiți pentru programele desfășurate de Hope and Homes for Children.

 

”Emisiunea Visuri la cheie ne-a pus adesea în față realitatea familiilor defavorizate din România. Am văzut cât de fragile sunt aceste familii, cum se dezbină din cauza lipsurilor și câtă suferință se naște apoi. Suferința unui copil care ajunge în grija statului din motive financiare apasă greu pe inimile noastre. Din acest motiv, credem în cauza organizației Hope and Homes for Children, care ajută copiii vulnerabili din România. Îi ajută să nu se separe de familiile lor și îi ajută pe cei instituționalizați prin închiderea orfelinatelor și relocarea acestora în case de tip familial. Noi alergăm duminica aceasta la maraton pentru această cauză. Dacă vreți să ajutați copiii României, viitorul României, puteți face o mică donație aici.”, au spus Adela, Alina și Omid.

 

Dragoș, Adela, Alina și Omid așteaptă în continuare să cunoască români frumoși și să trăiască împreună emoții de nedescris și clipe copleșitoare de fericire. Dacă știi o familie care merită să aibă un trai mai bun și o casă adevărată, complet utilată, în care să-și creeze amintiri de neuitat, intră pe visurilacheie.protv.ro și spune-ne povestea ei!

 

Echipa Visuri la cheie, împreună cu Dragoș Bucur, continuă să schimbe destine și să aducă fericirea pe chipurile unor oameni greu încercați de viață și în sezonul patru al emisiunii. În această primăvară, cei patru au pornit la drum plini de entuziasm, energie și idei care să se plieze cât mai bine pe dorințele și nevoile famillilor care urmeaza să fie ajutate. Dragoș și echipa se mobilizează extraordinar de fiecare dată, pun foarte multă pasiune, fiecare deplasare reprezentând un motiv de fericire și împlinire pentru ei, deoarece sunt pe cale să împlinească visurile unor oameni deosebiți.

DRAGOS BUCUR
VISURI LA CHEIE

 

Foto Credit: PRO TV

REZULTATE PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
AUDIENȚE TV2 zile ago

Spania a câștigat EURO 2024, în direct la PRO TV! Peste 2.9 milioane de telespectatori au urmărit finala care a fost lider absolut de audiență

AUDIENȚE TV4 zile ago

Anglia a învins Olanda și va juca finala EURO 2024 contra Spaniei, duminică, în direct la PRO TV și pe VOYO!

Reality Show4 zile ago

Premieră la Insula Iubirii în cel de-al optulea sezon al reality show-ului de la Antena 1: partenerii au fost despărţiţi fără să apuce să îşi ia rămas bun

Premieră TV4 zile ago

PREMIERĂ Noul sezon Atletico Textila revine la PRO TV ”Liga 2, pregătește-te de noi”

Reality Show4 zile ago

Delia şi Liviu câştigătorii celui de-al nouălea sezon Mireasa şi ai premiului în valoare de 40.000 de Euro

Emisiuni5 zile ago

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta

Seriale7 zile ago

Valentin Teodosiu, rol important în noul serial TĂTUȚU`! „Personajul meu este cel mai de temut al vremii”

Reality Showo săptămână ago

Declaraţie şocantă la Insula Iubirii: „Ne-am despărţit de 37 de ori!”

Cinemao săptămână ago

Festivalul „Saptamana Comediei”, la final. Teatrul de Comedie pleaca acasa cu 3 premii.

Emisiunio săptămână ago

Serghei Mizil vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Analize Audiente TV2 săptămâni ago

4.9 milioane de inimi au bătut la unison în fața televizoarelor pentru Generația de suflet a Naționalei! PRO TV lider absolut de audiență cu cifre record

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending