Connect with us

UTILE

Echipamente IT ieftine pentru acasă, dar și pentru afaceri

Published

on

Utilizarea laptopului a devenit uzuală pentru cele mai multe persoane dinamice, active, indiferent de mediul de lucru. Partea bună este că laptopul poate deveni un birou mobil și poate fi gazdă bună și pentru partea profesională, dar și pentru divertisment. În contextul actual, în care tot mai multe persoane lucrează de acasă cel puțin pe perioadă limitată, este absolut necesară utilizarea unor echipamente de birou cât mai performante, pentru eficiența în muncă. Se pot utiliza  laptopuri second hand , echipamente IT ieftine, foarte accesibile, dar fără compromis în materie de performanță!

 

Pe internet au apărut tot mai multe magazine care vând produse IT refurbished și second hand. Spre deosebire de retailerii de pe segmentul standard, astfel de magazine propun produse mereu la prețuri accesibile în raport cu performanța. Laptopuri second hand, monitoare, computere desktop sh, imprimante refurbished și alte astfel de echipamente sunt adevărate chilipiruri dacă ținem cont de performanța pe care o înglobează.

 

Cele mai inspirate alegeri pe care le putem face

Este eficient să cumpărăm echipamente la mâna a doua din categoria IT? Cu siguranță da, dar numai dacă ne referim la comerț autentic, magazine specializate precum laptopdell.ro. Spre deosebire de produsele de pe website-uri de anunțuri și alte platforme dedicate utilizatorilor individuali, în astfel de magazine online produsele sunt testate, certificate, livrate onest alături de garanție. Astfel, nu există riscuri, ci doar deal-uri ce merită toată atenția. Mai mult decât atât, se poate solicita consultanță gratuită pentru alegeri inspirate în funcție de tipul de echipamente necesare, în funcție de mediul de utilizare – pentru uz general, pentru business, pentru gaming etc.

 

Laptopurile second hand și celelalte produse vândute de magazine precum cel mai sus menționat sunt de cele mai multe ori de la branduri de top din domeniu, de exemplu Dell sau HP. Aceste produse au fost folosite pe termen foarte limitat de companii mari care fac update / upgrade în mod regulat la întreaga flotă IT, din motive de rigori maxime în materie de securitate și pentru a avea acces la tehnologia de top a momentului.

 

Atenție maximă la detalii și la căutări

Advertisement

În realitate, foarte multe laptopuri, computere, monitoare și imprimante second hand și refurbished cumpărate de pe astfel de canale oficiale de retail sunt echipamente profesionale, de o calitate mult mai bună decât cea a produselor de pe canalele clasice de retail – adică acele produse care se promovează mult în magazinele standard. De ce la căutările pe Google apar în prim-plan produse de la magazine mari? În general grație politicilor de marketing și puterii de investiție în promovare. În ultima perioadă, și magazinele mai mici au șansa de a fi afișate mai bine în rezultatele motoarelor de căutare, căci soluții de seo precum optimizare-seosite.ro permit optimizare seo cu rezultate rapide pentru orice tip de afacere de pe internet.

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending