Connect with us

Analize Audiente TV

Ediția de aseară Chefi la cuțite a fost lider de piață

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 54 de ani, Antena 1 s-a situat aseară, în intervalul de difuzare a emisiunii Chefi la cuțite (20:26 – 23:50), pe primul loc, cu 7.7 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 26.1%, urmată de ProTV, cu 6.4 puncte de rating și o cotă de piață de 21.5%. Și pe tronsonul întregului public urban, emisiunea de la Antena 1 a fost lider de audienţă, cu 6.8 puncte de rating şi 18.7% cota de piată, postul de pe locul doi, ProTV, înregistrând atunci 6.1 puncte de rating și 16.9% cotă de piață. În minutul de aur 21:39, peste 1,6 milioane de telespectatori au urmărit jurizarea Chefilor Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Aseară, confruntarea Chefilor a fost cât se poate de intensă pe toate fronturile. Lupta pentru amuletă, care i-a provocat să gătească folosind un ingredient inedit, ouă de emu, a generat momente extrem de tensionate între Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.

Victoria i-a aparținut lui Chef Bontea, care a preparat un mousse de ciocolată cu un plating spectaculos, adjudecându-și astfel cea de-a șaptea amuletă. Cum Florin Dumitrescu deține 6 amulete, iar Cătălin Scărlătescu adunase, până la acel moment, doar 3 amulete, Chef Bontea s-a bucurat de primul loc în clasament – dar pentru puțin timp.  Înfruntarea din culise a răsturnat clasamentul, în ediția de ieri desfășurân-du-se cel din urmă joc cu premii în jetoane.

Astfel, după ultimul joc de culise, darts, marcat, de asemenea, de tensiuni provocate de adrenalina competiției, Florin Dumitrescu a fost desemnat câștigătorul partidei – dar numărătoarea jetoanelor strânse în total l-a plasat pe locul fruntaș pe Cătălin Scărlătescu. El a obținut astfel marele premiu al întrecerii din culise: bomba cu cinci amulete. Așadar, în acest moment, Chef Scărlătescu are 8 amulete, Chef Bontea deține 7 amulete, iar Chef Dumitrescu a adunat 6 amulete.

Spectacolul ediției de ieri a fost completat de prezența inedită în platoul jurizării a unui grup de statui vivante reprezentându-i pe Sherlock Holmes, Agatha Christie și Leonardo da Vinci. Artiștii sosiți de peste hotare i-au provocat astfel pe Chefi să treacă de la jurizarea pe nevăzute la cea… pe nemișcate. Tot aseară, artistul What’s UP a făcut show nu doar la bancul de lucru, cu modul său de a frăgezi carnea de vită, ci și în fața juraților, cărora le-a cântat versuri scrise pentru fiecare în parte. Surprizele sezonului 10 Chefi la cuțite continuă lunea, marțea și miercurea viitoare, de la 20:30.

Sursa: Kantar Media               

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending