Connect with us

A-Z NEWS

Ediţia de astăzi a emisinii Dănutz SRL începe la ora 15:20

Published

on

Reclame

Duminică, 7 noiembrie, fanii emisiunii Dănutz SRL îşi vor întâlni echipa preferată mai devreme. Dan Bittman, Antonio Passarelli şi invitaţii lor intră în direct la TVR 1 de la ora 15.20 (partea I), respectiv de la ora 16.25 (partea a II-a), în mod excepţional în această săptămână.

Întâlnirea va fi şi de această dată una foarte plăcută, „supermarketul” având „clienţi” de seamă: Sanda Ladoşi, care va lansa o nouă piesă, trupa Mandinga vine cu o abordare inedită de stil muzical – lansează proiectul „Blakan Social Club”, în care sunt regăsite influenţe din folclorul balcanic. Annamari Dancs vine împreună cu partenerul ei de scenă Kerenyi Miklos Mate, tânăr solist al Teatrului Muzical din Budapesta aflat în plină ascensiune, cu care va participa şi la Festivalul Internaţional al Artelor Spectacolului Muzical de la Bucureşti „Viaţa e frumoasă”.

La rubrica „Un Diamant la SRL”, telespectatorii vor putea urmări cele mai frumoase momente (din filme, emisiuni de divertisment sau teatru) din cariera actorului Mircea Diaconu.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending