Connect with us

AUDIENȚE TV

Ediţia specială a emisiunii Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea, lider de piaţă – Antena 3 (galerie foto)

Avatar

Published

on

Antena 3 a început sărbătorirea zilei naţionale mai devreme. Jurnaliştii postului de ştiri, alături de copiii lor, îmbrăcaţi toţi în port naţional, au dat startul sărbătorii de 1 decembrie, aseară, 29 noiembrie, în platoul emisiunii Sinteza Zilei, realizată de Mihai Gâdea.

Sărbătoarea început cu câteva melodii ale lui Tudor Gheorghe, acesta le-a vorbit românilor despre a fi roman cu adevarat tot anul si le-a urat „La multi ani”. Maestrul a felicitat Antena 3 pentru iniţiativa campaniei “Pe tricolor e scris Unire!”, şi a menţionat faptul că această campanie a avut impact în toată ţara, în curţile multor gospodării fiind arborat drapelul României.

Îmbrăcaţi în straie populare, provenite din diferite zone ale ţării, şi însoţiţi de copiii lor, realizatorii postului de ştiri au umplut studioul Sinteza Zilei. Începând de la cei mici şi până la cei mai mari, toţi au vorbit despre costumul pe care l-au purtat şi ce înseamnă tricolorul şi România pentru ei .

Românii s-au uitat în număr mare la această ediţie de sărbătoare şi au transmis jurnaliştilor Antena 3 numeroase mesaje de felicitare pe site-ul antena3.ro, Facebook şi email. Conform Kantar Media, Sinteza Zilei a fost lider incontestabil de audienţă în topul general al televiziunilor din România, înregistrând o medie de 6,4% rating şi 13,6% cotă de piaţă, pe targetul 18+ urban, surclasând astfel generalistele Antena 1 şi Pro TV.

Vârful de audienţă a fost înregistrat la ora 22.45, când 781.000 de telespectatori urmăreau cu interes emisiunea realizată de Mihai Gâdea, postul de ştiri atingând un rating de 8,4% şi 17,5% share.

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending