Connect with us

AUDIENȚE TV

Ediția specială Neatza cu Răzvan și Dani, cu Florin Piersic, lider de piață

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Ediția de luni dimineață a celui mai iubit matinal, Neatza cu Răzvan și Dani, a surprins cu un invitat cu totul și cu totul special. Florin Piersic a acceptat invitația de a depăna amintiri alături de Răzvan și Dani, iar show-ul a fost urmărit de peste jumătate de milion de români, dornici să afle detalii inedite din viața marelui actor.

Aflat pentru prima dată în platou, emblema cinematografiei românești a povestit despre debutul său în teatru, întâmplările amuzante petrecute de-a lungul unei cariere fără egal și a recitat, în direct, cu ochii în lacrimi, câteva versuri pentru mama unei telespectatoare ce s-a înscris în competiția „Sărut-mâna, mamă!”. „Pentru Florin Piersic am o dragoste eternă”, a spus tânăra emoționată, la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Luni, 4 martie, matinalul de la Antena 1 a adunat în faţa micilor ecrane aproape 570.000 de telespectatori la nivelul publicului din toată ţara, în minutul de aur, de la 08:22. La nivelul publicului din mediul comercial, cu vârste cuprinse între 18 si 49 de ani, în intervalul 08:01 – 12:00, show-ul a înregistrat o audienţă medie de 2,5 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 27,1%, în timp ce următorul clasat, Pro Tv, înregistra doar 1,8 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 19,6%.

Clasamentul s-a păstrat şi la nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 clasându-se pe primul loc în topul audienţelor în intervalul de difuzare al emisiunii “Neatza cu Răzvan şi Dani”, cu o audienţă medie de 2,7 puncte de rating şi 19,2% cotă de piaţă.

 

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All Urban si National
Perioada 4 martie 2019

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending