Connect with us

AUDIENȚE TV

Ediţia specială România, Râzi cu RoaST!, lider detaşat de audienţă

Published

on

Reclame

Telespectatorii au ales din nou, în număr foarte mare, Antena 1, pentru a sărbători în familie, cu un festival de râs şi distracţie, de Ziua Naţională a României. Şerban Copoţ şi Dan Badea au spus „România, Râzi cu RoaST!”, ediţia specială de sărbătoare impunându-se ca lider de audienţă, la nivelul tuturor targeturilor.

Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, pe publicul din mediul comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, în intervalul , Antena 1 a înregistrat în medie, 4 puncte de rating şi 19.6% cota de piaţã. Poziţia secundã a fost ocupatã de Pro Tv cu 3.4 puncte de rating şi 16.8% cota de piaţã. Și în mediul urban, ediţia specială de roast a fost prima opţiune a telespectatorilor, înregistrând 5.6 puncte de rating şi 16.2% cotã de piaţã. Poziţia secundã a fost ocupatã de această dată de România TV, cu 4.1 puncte de rating şi 12% cota de piaţă, în vreme ce  Pro TV, la nivelul aceluiaşi target şi în acelaşi interval orar înregistra 3.9 puncte de rating şi 11.2% cota de piaţã. Şi la nivel naţional, ediţia specială România, Râzi cu ROaST s-a impus ca lider de audienţă, cu 5.7 puncte de rating şi 15.4% cota de piaţă.

Personaje istorice din toate timpurile, al căror nume a rămas prezent în mintea tuturor românilor şi-au făcut apariţia pe scena show-ului, iar dezvăluirile lor au făcut deliciul publicului. Regina Maria, Mitza Biciclista, Nicolae Ceauşescu, Ion Creangă, George Enescu sau chiar Burebista s-au prezentat în faţa celor trei juraţi iUmor, Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac, pentru a da o lecţie generaţiei actuale.

Doina Teodoru a personificat-o pe Regina Maria, în timp conducătorii Burebista, Mihai Viteazul şi Nicolae Ceauşescu au fost reprezentaţi de Marcelo Cobzariu, Nicodim Ungureanu şi, respectiv, Angelo Popescu. Ramona Olaru a adus-o pe Mitza Biciclista pe scena „România, Râzi cu RoaST!”, în vreme ce Gabi Costin a fost Ion Creangă, iar Andreas Petrescu a îmbrăcat hainele lui George Enescu.

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National
Perioada 1 decembrie 2021
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending