Ediţia specială România, Râzi cu RoaST!, lider detaşat de audienţă - RADAR DE MEDIA
Connect with us

AUDIENȚE TV

Ediţia specială România, Râzi cu RoaST!, lider detaşat de audienţă

Published

on

Telespectatorii au ales din nou, în număr foarte mare, Antena 1, pentru a sărbători în familie, cu un festival de râs şi distracţie, de Ziua Naţională a României. Şerban Copoţ şi Dan Badea au spus „România, Râzi cu RoaST!”, ediţia specială de sărbătoare impunându-se ca lider de audienţă, la nivelul tuturor targeturilor.

Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, pe publicul din mediul comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, în intervalul , Antena 1 a înregistrat în medie, 4 puncte de rating şi 19.6% cota de piaţã. Poziţia secundã a fost ocupatã de Pro Tv cu 3.4 puncte de rating şi 16.8% cota de piaţã. Și în mediul urban, ediţia specială de roast a fost prima opţiune a telespectatorilor, înregistrând 5.6 puncte de rating şi 16.2% cotã de piaţã. Poziţia secundã a fost ocupatã de această dată de România TV, cu 4.1 puncte de rating şi 12% cota de piaţă, în vreme ce  Pro TV, la nivelul aceluiaşi target şi în acelaşi interval orar înregistra 3.9 puncte de rating şi 11.2% cota de piaţã. Şi la nivel naţional, ediţia specială România, Râzi cu ROaST s-a impus ca lider de audienţă, cu 5.7 puncte de rating şi 15.4% cota de piaţă.

Personaje istorice din toate timpurile, al căror nume a rămas prezent în mintea tuturor românilor şi-au făcut apariţia pe scena show-ului, iar dezvăluirile lor au făcut deliciul publicului. Regina Maria, Mitza Biciclista, Nicolae Ceauşescu, Ion Creangă, George Enescu sau chiar Burebista s-au prezentat în faţa celor trei juraţi iUmor, Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac, pentru a da o lecţie generaţiei actuale.

Doina Teodoru a personificat-o pe Regina Maria, în timp conducătorii Burebista, Mihai Viteazul şi Nicolae Ceauşescu au fost reprezentaţi de Marcelo Cobzariu, Nicodim Ungureanu şi, respectiv, Angelo Popescu. Ramona Olaru a adus-o pe Mitza Biciclista pe scena „România, Râzi cu RoaST!”, în vreme ce Gabi Costin a fost Ion Creangă, iar Andreas Petrescu a îmbrăcat hainele lui George Enescu.

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National
Perioada 1 decembrie 2021
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending