Connect with us

Cinema

Editie aniversara la TIFF 2011

Published

on

Anul acesta, timp de noua zile, Clujul se va transforma intr-un adevarat oras hollywoodian.

Este gazda celei de-a  zecea editii a Festivalului de Film Transilvania – o editie eveniment, o manifestare cinematografica de anvergura care a adus in ultimii zece ani pe malurile Somesului nume sonore din domeniul cinematografiei mondiale: Armand Assante, Ingrid Bergman

si altii.

Invitatul special al acestei editii este Michele Placido, interpretul ComisaruluiCatani din serialul italian La Piovra. Asadar timp de nou zile, Caracatita se muta la Cluj.

Invitat la una din editiile nterioare, actorul Armand Assante spunea: „Sa fiu invitat la Sibiu si la Cluj e o mare experienta. Am lucrat cu multi dintre cei mai talentati romani. Pentru mine e u mare privilegiu”.

Daca energia echipei artistice da viata filmului, energia publicului tine filmul in viata” (Ioan Gyuri Pascu),

La aceasta ora deja au inceput sa ruleze primele filme ale festivalului in cinematografe. Cu toate acestea insa, Deschiderea Oficiala este planificata pentru aceasta seara la ora 20.30 in Piata Unirii. Filmul care se va proiecta la Gala de Deschidere este productia franceza „Nevasta la putere”, in regia lui Francois Ozon.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending