Connect with us

ALL MEDIA

Editie speciala de Paste “Plasa de stele”, Gabi Dutu a picat in plasa lui Negru (galerie foto)

Duminică, 24 aprilie, emisiunea „Plasa de stele” vă învită să petreceţi prima zi de Paşte într-o atmosfera extraordinara alături de vedete…mai puţin fericite, prinse în capcană de campionul divertismentului, Dan Negru. Gabriel Duţu, interpretul lui Tudor în „Narcisa sălbatică, a căzut fără menajamente în plasa întinsă cu precizie de echipa de la farse. Cum a ieşit actorul din mreje, telespectatorii pot urmări duminică, de la ora 20:20, la Antena 1, intr-o editie de exceptie „Plasa de stele”.

Avatar

Published

on

Duminică, 24 aprilie, emisiunea „Plasa de stele”  vă învită să petreceţi prima zi de Paşte într-o atmosfera extraordinara alături de vedete…mai puţin fericite, prinse în capcană de campionul divertismentului, Dan Negru. Gabriel Duţu, interpretul lui Tudor în „Narcisa sălbatică, a căzut fără menajamente în plasa întinsă cu precizie de echipa de la farse. Cum a ieşit actorul din mreje, telespectatorii pot urmări duminică, de la ora 20:20, la Antena 1, intr-o editie de exceptie „Plasa de stele”.


Aşa cum ne-a obişnuit deja, Dan Negru apelează la o adevărată armată de oameni pentru a-şi duce la îndeplinire cu minuţiozitate preţioasele farse. Complici la farsa lui Gabi Duţu, interpretul lui Tudor din „Narcisa Sălbatică”, au fost toţi actorii teatrului „George Bacovia” din Bacău, unde acesta este actor şi director artistic. Entuziasmaţi de propunere, aceştia au stabilit o zi de spectacol duminica, singura zi în care ştiau că actorul va putea să joace alături de ei.

Pentru a pregăti terenul, echipa de la farse a ajuns la Bacău cu multe ore înainte de sosirea lui Duţu. Conform planului, tot publicul piesei de teatru trebuia să pretindă că este orb şi să perturbe piesa în repetate rânduri. Echipa de la farse a mizat pe bunul simţ al actorului şi pe faptul că unor orbi nu le poţi reproşa nimic.

La ridicarea cortinei, actorul nu a avut nici cea mai mică bănuială asupra capcanei în care urma să cadă fără menajamente. Nici nu a apucat să îşi spună replicile şi orbii au şi început să vocifereze, să îşi caute câinii însoţitori sau alte obiecte, să se ridice pentru a merge la toaletă pe drumul cel mai scurt – adică chiar pe scenă.

De fiecare dată când îşi relua rolul, Gabi Duţu era întrerupt de câte cineva. Şi ca şi cum asta nu ar fi fost de ajuns, actorul a fost asaltat de o fană înfocată care s-a agăţat de el, declarându-i iubirea şi pretinzând în gura mare că este amanta lui. Spre marea surprinde a lui Gabi, femeia a început să îi arate un album plin cu poze trucate cu ei doi şi declaraţii de iubire, certându-l că nu joacă în „Narcisa Sălbatică” alături de ea.

Şocat de ceea ce i se intâmplase, Gabi credea că lucrurile nu se pot complica mai mult de atât însă s-a înşelat: chiar în acel moment şi-a făcut apariţia şi un poliţist, tot actor al echipei de farse, care în loc să aplaneze situaţia, a turnat şi mai mult gaz pe foc.

Cum a scăpat Gabriel Duţu de fana hărţuitoare şi de clipele de coşmar pe care le-a trăit pe scena teatrului băcăuan, telespectatorii Antena 1 vor afla duminică, in prima zi de Paste, de la 20:20, la „Plasa de stele”.

 

 

Comentarii

comments

Redactor-sef | dorin.huntai@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending