Connect with us

Emisiuni

Editie speciala „Neatza cu Razvan si Dani”. Roxana Ionescu şi Flavia Mihăşan n-au mai ţinut cont de nicio regulă

Published

on

În dimineața de Moș Ajun, Răzvan și Dani vin cu o ediție specială, incepând cu ora 8 dimineaţa, haioşii matinali dau startul petrecerii cu o ediţie specială a emisiunii Neatza, plină de voie bună, cu momente din cele mai haioase şi invitaţi pe măsură.

Bineînţeles, la zi de sărbătoare, de pe lista lui Vlădutz nu puteau lipsi vestiţii cozonaci, care le-au îmbiat toată dimineaţa pe Roxana şi Flavia.

Foarte atente la ce mănâncă de obicei, fetele n-au mai ţinut cont de nicio regulă au devorat un cozonac în doar câteva minute, spre deliciul colegilor de platou, care nu au mai contenit cu glumele. Ba mai mult, Dani a propus şi nişte titluri de ştiri ” Roxana şi Flavia, la limita plesnirii”.

Năzdrăvăniile puse minuţios la cale de Răzvan, Dani, Flavia, Roxana, Vlădutz, Puberu, Aurică, Cătălin Oprişan, dar şi ceilalţi membri ai echipei Neatza nu se opresc aici, cei mai veseli matinali încântându-şi telespectatorii cu momente din cele mai haioase şi invitaţi simpatici.

Paula Seling, Ducu Bertzi şi Alin Oprea sunt doar câțiva din cei care nu vor rata întâlnirea cu telespectatorii Antena 1 pe 24 decembrie, de la ora 8.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending