Connect with us

Emisiuni

Editie speciala „Vrei sa fii milionar?”, Horia Tecau vine sa castige pentru Maria Petre, eleva la Colegiul Dinu Lipatti

Avatar

Published

on

In prima zi de Paste, Virgil Iantu va invita la o editie speciala „Vrei sa fii milionar?”. Fundatia BBDO Group Romania, Graffiti Social Work, sprijina copiii talentati, dar care nu au resurse materiale, sa-si implineasca visele.

Duminica, 20 aprilie, Horia Tecau va concura la „Vrei sa fii milionar?” pentru a o ajuta pe Maria Petre, eleva in clasa a VIII- a la Colegiul Dinu Lipatti din Bucuresti. Maria canta la violoncel si are nevoie de sustinere financiara pentru a participa la cat mai multe concursuri nationale si internationale.

Maria a castigat deja numeroase premii, invata bine, dar familia ei face cu greu fata cheltuielilor pentru participarea la concursuri. Isi doreste foarte mult sa isi poata cumpara un violoncel, dar pensia bunicii abia le ajunge sa traiasca.

“Sunt convins ca, peste ani, Maria va fi unul dintre romanii care ne vor face mandri. Merita sa credem in ea si sa o ajutam sa-si implineasca visele”, a spus Virgil.

Daca vreti sa vedeti cum se va descurca Horia Tecau si ce suma va castiga pentru a o ajuta pe Maria, nu pierdeti „Vrei sa fii milionar?”, duminica, 20 aprilie, de la ora 20:30, la Prima TV.

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending